Esra-dnmz Kızlar biberon tercihiniz ne oldu avent, lansinoh ve wee baby arasında kaldım. Ayrıca cam mı tercih ediyorsunuz??
PamirMira Esra-dnmz ben Philips avent kullandım cam tercih ettim bana temizliği daha iyi oluyor gibi geliyor camların
Ozlem2206 Esra-dnmz ben avent cam olandan aldım sağlık açısından hemde plastiğe göre temizlendiğinde daha hijyenik olur diye
elaweannesi PamirMira ya ilk sterilize nasıl edeyim bilemedim ben sen ettin mi canım yani cam patlar diyorlar uni baby biberon temizleme jeli aldım kaynatmayayım mı acaba
PamirMira elaweannesi valla ben kaynattım zaten kullanma klavuzunda da yazıyor ilk kullanımdan önce kaynatın diye ara ara hep kaynatırdım emzik ucunu da camı da. Sadece aradaki o plastik gibi kısım var ya onu kaynatmıyordum belki yamulur diye 😅 zaten bebeğin ağzı da mama da oraya temas etmediği için o kısmını kaynatmak önemli değil
elaweannesi PamirMira o zaman bende kaynatırım ya emzikte awent aldım o da su kaçırıyor diyorlar onuda kaynatacağım gibi ama diğer türlü nasıl edeyim
PamirMira elaweannesi su kaçırıyor derken 🤔 kaynat canım çocuğun ağzına sürdüğü herşeyi kaynat şu diş kaşıyıcılar sonra mama kaşıkları falan onları da ilk kullanımda özellikle 3-4 dakikayı geçmeyecek şekilde kaynatman gerektiği üzerindeki kullanım klavuzlwrında yazıyor gönül rahatlığıyla kaynatanilirsin yani ama süreyi çok uzatma 3-4 dk yı geçmesin yani cam için sorun olmaz da plastikler yamulmaya ve yıpranmaya başlayabilir
Guzelyuvam artık aventin biberon uçlarını bulmak çok zor ve çok pahalanmış, ilk kızımda avent kullandım bi sorun yaşamadım ama bunda mimijumi ve chico aldım 😊