Sekerimmm Arkadaşlar bnde 24 haftalığım idrar yolu enfeksiyonu cok oluyo suyu icmeye çalışıyorum ama bu seferde afedersiniz tuvaletten hic çıkamıyorm ki anlamadim ama sürekli girip çıkıyorum bi iste yapamıyorum yani her dk geliyo
Derininannesi_ Sekerimmm gece kaç kere kalkıyorum sayamıyorum artık suyu da çok içiyorum enfeksiyondan korktugum için 😅
FusunF Sekerimmm 35+6 haftalığım gece 1 saate bir lavaboya kalkıyorum 😂alış bence canım oturuyorum iki dakika sonra yine kalkıyorum
serpilctn Sekerimmm bnde de var enfeksiyon 20 haftalık suyu çok içiyorum diye bnde lavabodan çıkamiyorum
Sekerimmm Fulyaaa1 valla zaten bebegimde kasik bölgesinde hep orda hareket ediyo su icmesem de hep tuvaletteyim yani baskidan dolayi idrara cikariyo şaştım 🙂
Fulyaaa1 Sekerimmm bende öyleyim valla dışarı asla çıkamıyorum adım attığım an geliyor yapıp çıkmama rağmen 31 haftalığım
PrensesFiona Sekerimmm gece her saat başı uyandığım günler oluyor. Benim hem enfeksiyonum var hem de kum döküyorum. O yüzden tuvalete bi yatak atmak çözüm olabilir belki 😅😅
Acemianne__ Sekerimmm bu yüzden su içmeyi bırakmayın hepimiz öyleydik yatak wc mutfak wc 3 lt yakın su içmelisiniz ve tuvaletinizi asla tutmayın ki geçsin 🤭
Gul33 Sekerimmm ben suya doyamıyorum 4 litre içiyorum günlük. Sürekli de tuvaletteyim ama yapacak bir şey yok dayanamıyorum suya. İlk 3 ay midemi bulandırıyordu o zaman bile içtim su faydalı diye
Sekerimmm Gul33 bnde oyle istekli içsem keske icim almiyo ya bisiler ağzıma atıyorum yiyecek ancak o zaman zorluyorum suyu icmeye
Naz23 Gul33 ayy maşallah size keşke bende öyle icebilsem ilk 4 ay iyiydi iki litre içerdim ama bir buçuk aydır pek içemiyorum 😔😔
Hilalbasak Sekerimmm kizucum su icmekten degil o hafftalarda bebek idrar torbasina baski yapiyor o yuzddn de cok çikiliyor tuvalete.Ben37 deyim cok su icmiyorm her dakika tuvaletteyim gece uyku yok tuvalette yatiyorum😀😀😆