Zilananne Mylove çok teşekkür ederim evet 4 haftalık adet tarihine göre inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🌺🥰
Zilananne Mucizebeklerkennn fotoğrafa göre var gibi ama bi kan tahlili yaptırın bence emin olmak için
Sinem-Akman Mucizebeklerkennn benimkide bu sabah bu kadar silik çıktı zor görünüyordu sanki sizdede var kan felan verirseniz haber edin 😊😊
Zilananne Yusufayazin__annesi çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim yine nasip eder inşallah 😔
Zilananne annesinin_beybisi oyyu ben annecim diyen dillerine kurban olurum ilk gebeliğim ondan çok heyecanlıyım inşallah sağlıkla tamamına erer🌺🥰
annesinin_beybisi Zilananne evet cok heyecanlı 🤗benim de ilk gebeligim ve cok bekledik bu bebeği o yüzden bizim için ekstra kıymetli 🧡
ilaydaelcinn_1 Zilananne kuzum tebrik ederiiim hayırlı olsun umarım gördüğümüz gibidir, seninledir bebeğiiin ❤️ Hayırlısıyla, sağlıkla nasip olsun 🌸🤍🤲🏻
Zilananne annesinin_beybisi masallah Allah bağışlasın inşallah çok değerli oluyor bebekler kaçıncı olursa olsn anne gözünde aynidr bence🥰
Zilananne ilaydaelcinn_1 amin tatlım amin inşallah oyledir kan testinde çıktı ama işte haftaya giderim kadın doğuma 🌺🥰