Zilananne https://imgyukle.com/i/ocFuXn İlk gebeliğim çok heyecanlıyım bi bakarmisiniz var mı yok mu erken heycanlanmak istemiyorum 🥰
Kuzeyn_annesi Zilananne benmde ikinci çizgi silikti kan verdim emin oldum hamileymişim :) sizde hemen kan verin emin olun hayırlı olsun
Zilananne Perayl çok heyecanlıyım ilk gebeliğim 7aydr evliyim hep istedik 7aydr hep yapıyorum tek çizgi şimdi 2 çizgi görünce gözlerimden yaşlar aktı 😭
Funday35 Zilananne Ya seni okadar iyi anlıyorum ki bende hep test yaptım hep tek çizgiyi gördüm gebeliğimi çift çizgiyle öğrenince kendimi tutamadım inananadım da 😇 Hayırlısı olsun tebrikler 🥰
Zilananne Kuzeyn_annesi çok teşekkür ederim inşallah öyledir benimde bende kan verdim 4te çıkacak sonuçlar inşallah 🥰🌺
csmaknc Zilananne insan başta inanamıyor ama bebiş var 🙂 hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙂💕
Zilananne csmaknc amin çok teşekkür ederim gerçekten insan inanamıyor kan tahlilim çıksın öyle tam rahatliyacam 5 günüm geçti
Yusufayazin__annesi Zilananne hsyirlisi olsun kucagina alirsin kazasiz belasiz bende bu testle 3 pozitof gordum regl 1 hafta geçti kanamam basladi 😔 3 gundur hala kanamam devam ediyor
Zilananne Yusufayazin__annesi çok çok geçmiş olsun keşke vi kadın doğuma gorunseydn kalp atışlarını görürse progestan başlar
HeyMomlove Zilananne Bak ben ilk bebeğim öğrendiğimde bu resmi 4 haftalıkti şimdi 8 haftalik sen gebesin kuzum silik çıkmıştı ve şuan kalbi bile atıyor