Deletedmom5262 Kızlar günaydın 🥰 Aranızda hamile iken özel bölge için kuaföre agdaya giden varmı? Ben şimdiye kadar kuaföre gidiyordum şuan 6 haftalık hamileyim araştırdım bir sorun sıkıntı olmaz dediler ama çok kararsız kaldım.
Elika0 Deletedmom5262 ben 35 haftalıkken ilk kez gittim. Ondan önce kendim alabiliyordum eldivenle. Artık malum göbekten görünmüyor 😂 gidebilirsiniz sorun olmaz
Bsrak Deletedmom5262 27 haftalık hanileyim bende zaten senelerdir gidiyordum yine gitmeye devam ettim ediyorum bir sıkıntı olmadı canım
Deletedmom5262 Elika0 ilerleyen aylarda mecbur gideceğimiz için şimdiden gitmek daha mantıklı geliyor bana da 😂
Deletedmom5262 Minikminik41 anladım canım görümcem de hamile yedi aylık o haftasını tam bilmiyorum. O gitmeye korktu hep onun için bende bilemedim de
Duygudikicidkc Doktoruma sordum hiçbir sorun yok gidebilirsin dedi 15 haftalığım haftaya gidicem hatta
Deva22 Agdanin erken doğum gibi şeyleri tetiklediği söyleniyor kızlar ama giden baya var galiba ben doktoruma da sormadım