asellmom Kızlar en başından beri evim bu hastaneye yakın olduğu için buradan takipliyim acil bişey olsa bile bu hastanenin aciline gider kan verir yada burada serum yerdim ama her seferinde kolum mosmor olur ve giren iğneyi dibine kadar hissederdim. Mesela 2 hafta önce serum yedim hala şuan kolumda morluk var. Mesela kan veriyorum sonra pamuğu bastırıyorum Bi bakıyorum içindeki damarmı kan toplanmasımı bilmiyorum böyle yumurta gibi şişmiş geçen gün serumu elimin üstünden verdiler hemşire çıkarırken Bi sıvı dökmedi bandı olduğu gibi çekti o bant acısı da cabası elimin üstü yumurta gibi şişti niye böyle oldu diyince bişey yok bunda iyi bastırmamışsın diyorlar. Halbuki başıma geleni bildiğim için yarım saat çok iyi bir şekilde bastırmıştım. Neyse ne zaman gitsem illa bir yerim mor çıkıyorum hastane den dedim sorun bende galiba. Bugün sağlık ocağında izlemim vardı hemşirem kan aldı ay böyle bişey yok iğne ne ara girdi ne ara çıktı hissetmedim hiç abartmıyorum ne yanma ne bastı ne acı. Dedim elleriniz sihirli mi ben alışkın değilim böyle şeylere. 😂 Anladım ki sorun bende değil çam sakura nın yeni yetme hemşirelerin de. İğneyi öyle bir sokup bastırıyırlardıki dibine kadar hissediyordum yani gözlerim doluyor du bana resmen aylarca eziyet çektirmişler.
Tazegelin12 asellmom Bencede oraya has bi durum bi serum takmak için iki kolumu da el üstünde delik deşik ettiler resmen
Anne88 asellmom bende şimdi cam sakuradayim gerçekten çok sert davranıyorlar iğne konusunda üç gün önce de kan verdim mosmor olmus
Azizinannesi2 bsraaktan asellmom bence cam sakuraya gittiğiniz belli olsun diye yapiyoalrda olabilir 😂😂😂
Yigitahmed asellmom Bende sürekli orda takipteyim ama hiç sorunla karşılaşmadım sürekli kan verdim hiç başıma gelmedi dediginiz gibi seyler
tazeannecik1 asellmom Valla bu konuya bende takığım bazıları var 10 saniye bi kan alıyor 10 gün acısı geçmiyor mos mor oluyor,bazılarının kan aldığını bile hissetmiyorum ben zaten gözümü kapatırım hep,Allah eli hafif hemşirelerle karşılaştırsın 😅🤲🏽
bsraaktan Bende geçen hafta çam sakurada serum yedim halen kolum mosmor acıyor sanırım oraya özel bi durum
tubix günde haddinden fazla insana hizmet vermeye çalışırken hızlı olmak zorunda kalabiliyorsunuz. Emekçiyi kötülemek ne kolayy.. Yeni yetme falan hoş laflar değil bence. Haklı bi memnuniyetsizliğiniz varsa cimer’e yazın.
Deletedmom_35 tubix bizde canımızı emanet ediyoruz onlara. Yaptıkları basit bişey değil. Ufacık bir hata canımıza sebep olabilir
Deletedmom_35 tubix devlet hastanesine gidiyorum oradaki kalabalık hiçbir yerde yok ama yinede acımadan yapıyorlar yoğunluk var hızlı olacaz diye canımızı mi yakacaklar
asellmom tubix evet cimer de şikayetim var ama cevap yok. Emekçiye saygı sonsuz bana serum yapan kişi aynı anda bilgisayar dan dizi izliyordu. Dizinin Sezonunu bitirmek gibi acelesi olabilir evet 😂
asellmom Tazegelin12 kız orada yatışım verilmişti sen git damar yolu diye iğneyi damara değil kola tak 🤯 kol mosmor oldu tabi. Ben az çok tecrübeliyim anlawda orada bissürü yaşlı sıriyeli yabancı var birinin canına zarar gelmese bari
asellmom Deletedmom_35 ilk olduğunda çok korkmuştum çünkü bildiğin damarım yumurta gibi şişmişti ve ne kolumu kapatabiliyor dum nede kıbırdatabiliyordum nasıl böyle yapmayı beceriyorlar hiç anlamıyorum
tubix Deletedmom_35 her şey hakkında nasıl da fikriniz var maşallah sağlık bakanlığı iş versin size de personel eksikliği sorununu çözün.. bi meslek grubuna kötülemeye post açılmış burda klavyeyle oturarak basit işler tabii..
asellmom tubix sizde gidin hemşire olun bence oradaki hemşirelerden bir farkınız olmaz galiba. Başka bir hemşire iğremeyi soktuğunda hissetmezken onların yaptığı neden haftalarca mosmor kalıyor? Bunu tabiki sorgularım. Ve evet hepsi yeni yetme deneyimli yok bana öyle denk gelmedi. Acile 4 aylık hamileyim diyip miğdem ağrısı ile gittim onlar miğde ağrıma çözüm bulacağına gebelik testi yaptılar. Mantıklımı? E nabızıma baksalar görücek ler halbuki hamile olduğumu. Ben can çekişirken bide üstüne kan verdiğim için bayıldım halbuki yapıcağı şey belliydi sadece ilaç yada serum vermek bunu ben biliyorsam ama acilindeki doktor altındaki kişi bilmiyorsa yeni yetme derim.
Deletedmom_35 tubix yengem hemşire kız kardeşim yine öyle. Bdnim bulunduğum şehir öyle yoğun ki doktorlar artık gece bile servis veriyor. Hamileliğim boyunca sürekli hastaneydim kimseden böyle bir muamele görmedim acil tıklım tıklım olmasına rağmen özenle davrandılar. Bayılıyorsunuz değil mi insanları eleştirmeye burdaki bayan meslek grubunu kötülemiyor iyice okuyun sağlık ocağına gittim kan aldı belli bile etmedi diyor amacı kötülemek olsa onuda söylemez. Bazı insanlar sadece parami alayım derdinde insanların canı umrunda değil. Yaptıkları hoş bişey değil Emanet edilen bir can. Kıymet bilinmeli
Deletedmom_35 tubix bilgi sahibi olmak için orada çalışmaya gerek yok üslubunuz çok yanlış iyi insanları işini bilen insanları ayırt edebilecek zekaya sahibiz.
Anne-hanim tubix bence yazılanların meslek grubunu kötülemekle bir alakası yok. Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ama kısa vadede bizim bu sorunları çözecek yetkimiz yok maalesef. En nihayetinde canımızı emanet ediyoruz ve yapılan işin özenli yapılmasını bekliyoruz.
Yigitahmed asellmom bilmiyorum aylardır gidip geliyorum çok memnunum Allah razı olsun tüm sağlık çalışanlarından. Özel hastane gibi geliyor bana cam sakura öyle ilgili çalışanlar Allah razı olsun.
tubix asellmom hemşireyim ben hanımefendi şu an ne şartlarda çalışıldığını tahmin ettiğimden yorum yaptım zaten. Nabızdan baksalarmış hahaha hiç güleceğim yoktu 😂 prosedür neyse ona uyulması gerekir. Doktor tahlil istemeden de hemşire kafasına göre kan almaz. Lütfen bilginiz olmayan konularda konuşmayın..
sunset_momy asellmom Sonuna kadar katılıyorum benim arkadaşım orda sezeryan doğum yaptı iç kanama geçirmiş garibim çok geç fark edip ilgilenmişler. O da yetmezmiş gibi hastaları deney tahtası olarak kullanıyorlar. İşi yeni öğrenecek olan stajyerlere felan iğne vurduruyorlar ne bekliyorsunuz kiii. Bende şimdi hamileyim eşim çam sakurayı çok övüyorlar gidelim dedi ama bu postu attığınız iyi oldu. Hem burdaki yorumları göstereceğim eşime hemde arkadaşımın başına geleni biliyor zaten. İte davranır gibi davranmaları da cabasıı
Deletedmom_35 asellmom özenli davranmıyorlar çünkü bazıları maaşımi alayım yeter gerisi umrumda değil kafasında bunları insanlara anlatmak çok zor
zynpada asellmom kullandıkları iğnenin bıyutundan kaynaklı da olabilir, bazı iğneler çok kalın oluyor ve çok can yakıyor :(