Minikmucizem0 Kizlar merhaba 14+4 günlük gebeyim hastanedeyim şu an kan sonucumu bekliyorum doktor ultrasondan baktı bebeğin eşi aşağı inmiş dedi kasıklarımda ağrı var bu durumu yaşayıp bebeğin eşi kısa sürede yukarı çıkabiliyor mu lütfen yardımcı olur musunuz çok korkuyorum 🥺😥
Mucizem_211 Minikmucizem0 benim başından beri aşağıda 29+4 haftalık oldum korkma kanama yapmadığı sürece bişey olmaz bende ilk çok korktum doktorum dedi belki oraya yerleşmiş dedi kanama yapmadığı sürece kafana takma bide senin daha haftan erken dinlenirsen düzelir bebek hareket ettikçe o yukarı doğru yol alır merak etme
3mlek2bebkannesi Minikmucizem0 17 haftalıkken benim de bebegin eşi aşağıdaydı canım bol bol dinlen ağır iş yapma ve ilişkiden uzak dur 22 hftda yukarı çıktı çok şükür
Mucizem_211 Minikmucizem0 korkma canım benim Allah ne yazdıysa o olur sen dua et ve dinlen ağır iş yapma ilişkiye girme bebek büyüdükçe hareket ettikçe o düzeliyor düzelmese bile dediğim gibi kanama yapmasa korkmana gerek yok çoğu kişi o şekilde doğurdu bebeğini ama senin haftan erken Allahım izniyle düzelir
Xyztt 32+5 im, en basından beri asagıda, ilişki yasak, agır kaldırmak yasak. Bunlara dikkat edin, 31. Haftaya kadar cıkabiliyor, cıkmazsa da sezaryen oluyorsunuz korkmayın cogunlugun çıkıyor
Xyztt Minikmucizem0 ilk 3 ayda oldu sonrasında cok olmadı, bir de rahim agzını kapatmaması biraz da olsa avantaj tabi
gldn065807 Minikmucizem0 bana 11 haftamda söylediler ki benim ara kanamalarım çok oldu en son 27 haftamda gittiğimde çıkmıştı yukarı mümkün olduğu kadar yat dinlen ilaç vermiştir büyük ihtimal onları kullan tam kapatmadigi sürece yukarı çıkıyormuş öyle söylemişti doktorum öylede oldu şükür
Minikmucizem0 gldn065807 anladım ya birde ben kasıklarımda ağrı hissediyorum karnından vajinama doğru bir baskı oluyor sanki sizdede oluyor muydu