maviaycan33 9uncu haftadayiz ve son üç gündür sabahları midemin yandığını açlık sanki hiç yemek yememiş gibi oluyorum böyle olan varmi bu mide yanmalarina ne iyi gelir çok can sıkıcı kendimi yerden yere atıyorum resmen
Derininannesi_ maviaycan33 ooo daha 23.haftaya gel de asıl mide yanmasını gör canım😌 ağlıyorum artık geceleri ağzıma çıkıyo hersey doktor şurup flan öneriyo hamileler de öyle şurup kullanan cok var bi sor doktoruna istersen
Bebiscann maviaycan33 canım mide yanması hamilelikte normal, rahtlamak için tıka basa yemek yeme, az az ve sık sık ye, bol sıvı tüket, baharatlı ve gazlı yiyecek içeceklerden uzak dur, mide yanmasına süt iyi geliyor
MerveNur- maviaycan33 soda en iyisi ben de sondayım çok mide yanmam var rennie kullanıyorum ama bazen fayda etmiyor soda ve yoğurt baya iyi geliyor
newmom54 maviaycan33 aaaa bende yeni öğrendim yemek yemek istiyorum yiyorum midem yanıyor cayır cayır. Gece uyuyamıyorum
Hayal95 Kızlar daha adet gününüze 3 gün varken midede yanmanız oldu mu yoksa hamile olduğunuzu öğrendikten sonra mı başladı
EsilaMiracAyazEren_Moms maviaycan33 Benim 3 bebişimde de mide yanma sorunum vardı. İlk ikisinde ılık süt içince geçiyordu. O geçirmezse şekerli yoğurt yiyordum. 3. Bebişim şu an karnımda daha 3 ay var doğumuna. Ama bunda o denediklerim hiç fayda etmedi doktorum Rennie duo diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum.