eeebruuu Öncelikle bende kızıma kavuştum can Anneler 🥰 Bu postu kızım yan tarafımda yatarken yazıyorum 🥰 Aslında bugün sabahtan yatışım yapılmıştı suni sancı ile doğumum başlatılacaktı . Her neyse yatışım yapıldı yavaş yavaş suni sancı almaya başladım bir yandan da sürekli nst ye bağlanıyorum . Sabah 9 dan öğlen 2 ye kadar suni sancı aldım ama ben sancıları çok hafif hissettim aslında nst de sancılarım çok yüksekti buna rağmen hiç açılmam olmadı . Bu yüzden sezeryana alınmak zorunda kaldım.Aslında spinal sezeryan istedim ama tansiyonum çok düşük olduğu için kabul etmediler her neyse bu kısımlar çok duygusaldı 😊 Uyutulduktan sonra hatırlamıyorum zaten . Uyandırılırken çok titredim konuşamadım baya zor uyandım hava almak zorunda kaldım sonradan toparlandım çok şükür. O ilk yürüyüş korkulu rüyamdı ama hiç öyle olmadı çok şükür sadece yere bakmamak ve kendine güvenmek yetiyor . Çok şükür şimdi kendim kalkmaya çalışıyorum oturarak kızımı emziriyorum tek basıma yürüyorum lavaboya gidiyorum . Şimdi çok iyiz çok şükür hemen de gaz olayı da çözüldü . Rabbim tüm hamilelere doğum yapacak annelere yardım etsin inşallah 🤲 Eğer merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz 🥰
Sedef1303 eeebruuu Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😊 4 gün sonra doğumum var genel anestezi olacağım ben de büyük ihtimal. Uyandırıp mı odaya getiriyolar acaba? Uzun sürdü mü uyanmanız
Mercimekveannesi35 Sağlıkla güzellikle büyütün inşallah bebeğinizi☺️Kaç saat sonra uyandınız acaba,bu süreçte bebeğe kim baktı hemşireler mi yardımcı oluyor?Bende bel fıtığımdan dolayı genel istiyorum ama hep korkuttular beni