isilkubraa Uzatmadan konuya giricem spinal sezeryan oldum 12 ocakta şuan öksürüğüm var ve dikiş yerlerim sızlıyor yürüyemiyorum ağrıdan ve yatamıyorum lütfen birileri tavsiyede bulunsun dayanılmaz bi acısı var ne zaman iyileşiyor tahmini
eeebruuu isilkubraa bende dün genel oldum canım ne yap et yürümeye çalış yoksa çok acı ağrı çekersin . Ben hemen kalktım hemşireler kaldırdı sonradan sürekli yürümeye çalıştım çok şükür şimdi iyim . Ağrıların için agrı kesici iste sürekli
Sinem_20 isilkubraa Sakın sürekli yatma bol bol yürü benimki 3. Sezaryenimde acısı ağrısı tam 8 gün sonra geçmişti biraz daha sabret ben hep kafaya taktığım için 3 sezaryenimde de öksürük oldum bilirim acısını çok geçmiş olsun canım🥲
Senanrrr_06 isilkubraa 1 ay oldu doğum yapali 3 günde kendime geldim şuan hiç doğum yapmamış gibiyim yani Allah’a şükür bol bol hareket et yoksa çok zor olur ben sürekli hareket halindeydim hastaneden eve geldim evi supurdum düşün yani annem gil filan kızdilar ama kimseyi dinlemedim
Yagmurdgdgn13 isilkubraa kesinlikle ne kadar hareket edersen o kadar çabuk iyileşirsin.ben ilk doğumumda yerimden bile kıpırdamadım bi ay boyunca yani bizimkiler müsade etmedi. Bi türlü iyileşmemiştim. İkinci doğumumda tektim 2. Günü ayaktaydım daha çabuk iyileştim.
isilkubraa eeebruuu taburcu oldum ben parol verdiler onu içiyorum yürüyemedim vücudumdaki ödemden başlayayım ama o zaman yürümeye tek cagr3si yürüyüş galiba
eeebruuu isilkubraa canım bende taburcu oldum ama ben çok yürüdüm o yüzden su an çok rahatım bebeğimle rahat ilgileniyorum kendi ihtiyaçlarımı kendim yapabiliyorum evin içinde bolca yürü
Senanrrr_06 isilkubraa yürüyüş yap evde doğum dan sonra sürekli yatma yoksa geç iyilesirsin ben hemencecik iyileşip bebeğimle ilgilenmek istiyordum ilk gün altını bile degistiremedim ki agrilarmdan eğilemedim zorlandım ertesi gün değiştirdim ve hastane de surekli kalkıp yürüdüm koridorda
Nihanus isilkubraa öksürük çok acıtıyor gerçekten çok şanssızlık olmuş 🥺 çokkkk yürümek hep hareket ben ilk bebekte hemen 3 saat sonra uyuşma geçti ve kalktım hiç yatmadım o yüzden hemen toparladım inş buda öyle olur bakalım