Melek3 Minik_susam hayırlı olsun hangisinde ayık gibiysen o olsn ben onlarn hangisi olduğunu bilmiyorm da ful uyuma o an çok güzel bir an 🤩
startown Minik_susam gözünüz aydın.İnşallah kolaylıkla kavuşursunuz.Bizlere de dua edin aklınıza gelirse.
Eylull17 Spinal beldendi galiba benim arkadaşım oldu ve narkoz etkisiyle 5 gun bas ağrısı çekti basini kaldıramadı o halle 3 4 gun hiç yemek yiyipte bebeğini emziremedi bünyeniz nasil bilmiyorum güçlüyse uyanık olmak daha iyi gibi
Gunalp2345 Minik_susam spinalde belinizdrn iğneyi olduktan sonrası hiç bir his yok belden aşağınızfa o ana tanıklık edin bence . Doğumdan sonra bol neskafe için . Herkeste aynı etki olacak diye bişey yok lütfen olumsuz yorumları umursamayan çok konforlu bir doğum yöntemi o anın tadını çıkarın ömür de kaç kere yaşanır ki böyle bir mucize.. hayırlı sağlıklı doğumlar
Hanife_ Minik_susam bnce spinal olun kendinizi hiç korkutmayın herkeste illa baş ağrısı vs olcak diye bişey yok ne güzel bütün doğuma şahitlik ediyosunuz sinek ısırığı gibi bı iğne zaten beni de ilk doğumumda çok korkuttular yok felç kalırsın yok bilmem ne baş ağrısı olursa diye nescafe stok yapıp gitmiştim hicbiseye ihtyacim olmadı şükür yine spinal olcam gerek yok genel anestezi almaya