Özet geçmek istiyorum aslında her şey burda çoğu postta okuduğumuz gibiydi belden yapılan iğne çok az acıtıyor doğru,sonrasında yoğun bulantı oluyor doğru,çekiştirmeleri hissediyorsun ama acı hissetmiyorsun kısmı da doğru(ki bu beni ürkütüyordu) genel istiyorum diye tutturmuştum ama doktorum ve anestezi ekibi böylesinin hem benim hem bebek için daha sağlıklı olduğunu vs anlatıp ikna ettiler😅
!!!
İlk ayağa kalkış yine yazıldığı gibi çok zordu,başım döndü gözlerim karardı midem bulandı yatırdılar zaten direkt. Sonraki kalkışlarda bunların hiçbiri olmadı hatta tuvalete vs desteksiz gidip gelebiliyorum sadece dikişlerin acısı var o kadar.
NEDEN 37+0?
Serklajlı hastayım 14. haftada atılmıştı muayene için geldim dikişlerin açıldığını açıklığımın oluştuğunu ve rahimin çok inceldiğini söyledi doktorum,ayrıca bebeğimin karın çevresinde 2 hafta gerilik vardı ve kilosu 2500 gram çıkıyordu. Önceki kaybımda sezeryan olduğum için yine sezeryana karar verdi,eşyalarımı almak için eve gitmeme bile izin vermedi😅
Bebişim 2760 gram 50 cm doğdu,küveze girmedi,sütüm geldi🥳
Göğüs hassasiyeti için önerisi olan anneler varsa çok çok makbule geçer 🌸
inşallah burda bebek yolu bekleyen kimsenin kucağı gönlü boş kalmaz,çok zor yollardan geçiyoruz ama sonunda cenneti kucaklıyoruz her şey için sabır💖
Eksik,yanlış,karmaşık yazdıysam kusura bakmayın,tebrik edecekler olursa şimdiden teşekkür ederim,sorularınız olursa girdikçe cevap vermeye çalışırım💖💖