MerveUmayBerra Kızlar 30. Haftaydım uyuyamıyorum ve 3 gündür sol kalçama ve bacağıma ağrı giriyor tavsiyesi olan var mi ?
Huzeyfe MerveUmayBerra kesinlikle Magnezyum Çok kötüydüm topallayarak zor yürüyordum günde 2 ye çıkardık hiç aksatmadan ve düzeldi
Pati MerveUmayBerra Bende aynı durumdayım ben d vitamini kullanıyorum çok iyi geliyor.Magnezyum belirli sureden sonra önerilmiyor dr tarafından bilgine.Fazlası zarar demişti bana.Ben sadece birkere kullandım.Drna danışarak kullan canım.
MerveUmayBerra Huzeyfe bende her gün iciyorum sade soda. Magnezyum desteği de alıyorum vitaminde ama bu kramp gibi değil kalcam batıyor bildiğin
Minel77 Ben magnezyum ihtiyacımı gidermek için sürekli maden suyu içtim günde 2 tane bende işe yardı çok kramp yasamadım şükür 38+2 yim kızılay erzincan içiyorum
MerveUmayBerra Minel77 bu farklı bisey ya kramp ayri bi olaydi bu cok ayrı belki de ikisi ayni ben farkli bisey sanıyorumdur 🤦🏻♀️
Huzeyfe MerveUmayBerra yok benimde kramp değildi Sol kalçamin tam ortasında tarifi olmayan yüksek bi acı hareket etmeme engeldi tabi doktoruma anlattım oda Magnezyum vitaminini günde 2 kere kullan dedi işe yaradı bence sizde danışın
startown MerveUmayBerra vücudunun ağırlık merkezi değiştiği için olabilir.Birde bel fıtığı varsa onuda tetikliyor olabilir.Bende uzun zamandır senin gibiyim.
Annekuzusu_0 startown bendede bel ağrısı çok bilmiyom hamileliktenmi bide nefes darlığı yaşıyorum nefes aldıkça kalbime iğne batmış gibi oluyo
startown Annekuzusu_0 eper son haftalardaysan bebek ciğerlerini ve diyaframını sıkıştırdığı için olabilir.