Betsin Bişey sorcam, koca karı hurefeleri doğru mu ya🤦🏻♀️ Çamaşır suyuna idrar dökünce köpürürse hamilesin demekmiş yapan, deneyen ve doğru çıkan var mı ? Ben yaptım köpürdü baya 🤷🏻♀️ Hızımı alamayıp karbonatla denedim oda köpürdü😬
kadifemsii Betsin cağnım karbonat .. yapma kuzum böyle şeyler git test al öyle yap 😀 ben inanmıyorum bence hurafe
-Bal123- Betsin ben hamileyken yaptım köpürdü inanmadik eltimde yaptı hamile değildi onda da köpürdü 😁
Betsin kadifemsii testte negatif çıkmasından usanınca kendimi teselli etmek istemiş olabilirim biraz😂🤦🏻♀️
-Bal123- Betsin vermem ki 😁😁 inşallah olur canım Allahin izniyle rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah
cgnduru Betsin o tepkime herkeste oluyor idrar asitli karbonata limonda dökseniz köpürür zaten canım doğru değil onların hiçbiri… istersen dsinde isesin karbonata çamaşır suyuna göreceksin 😀
CansuDRY Betsin Karbonatın köpürmemesi bayat olduğunu gösterir. Onun dışında her türlü köpürür zaten. Özelliği o.😅
dezgi Betsin qhahh bende denedim 😂 hatta bir de Allah affetsin şekerle denedim ve tuttu hamileyim😂😂 ama yüzde yüz doğru diyemeyiz tabiki hahah