Nisa1710 O kadar çok tuvalet ihtiyacım oluyor kii geceleri uykumu alamıyorum 😂 sanki gece yattığımı anlıyor daha çok geliyor 😂 yeteeeeerrrr
Zeyyyn Nisa1710 🤣🤣 geceleri değil ama gündüzlerii öyleydim doğurdum tuvalete gitmeyi bile unuttum ilk 2 ay o derece kötüydü alıştırma 🤣gece emmeye kalkıp duruyorlar
Livaninannesi Nisa1710 vala bnde okadar çok gidiyorum ki artık eşime çocuğun lazimligini baş ucuma koyucam üşeniyorum gitmeye tuvalete diuorum
Nisa1710 Zeyyyn diyorlar ki bol bol uyuyun doğuunca uyuyamacaksınız ben şimdi de çişe gitmekten uyuyamıyorum😂
Zeyyyn Nisa1710 🤣 uyumak çare olsa 1 gece uyumasam salak gibiyim hamileyken hep uyudum ama işe yaramıyor 🤣 güzel tatlı şeyler zor oluyor ama geçer herşey be fındık farem uykusuzluğumun arasında bir gülüyor herşey fıss enerji fulleniyor ☺️☺️
Aysckzgnc Kaçıncı hafta acaba? Ben 23. Haftaya girdim çok sıkışıyorum normal mi? Hani ilk trimester ve son trimesterde oluyo genelde diyolar ama benim şuan çok arttı sıkışmalarım, bide bi uyanınca yeniden uyumam saatler alıyo🤦🏼♀️
SemaaR Yaklaşın 20 dakika önce lavabo ihtiyacımı karşılamak için uyanmıştım. Şimdi tekrar kalktım ve tuvaletten kalkamıyorum. Sanki 1 saat uyumuşum gibi hissediyorum 😂