Silacinar Normal doğum yapmak istiyorum bu konuda çok cesaretliyim ve kararlıyım 😂 tecrübeli olanlar yada normal doğuma kendini hazırlayanlar bana da yardımcı olabilir mi ?🥰 (Ama lütfen beni korkutmaya çalışmayın)🧚🏻♀️
Shrtt Silacinar bende senin gibiyim canım😂bol bol yürüyüş squat hurma ve activing labor videosunu izleyip yapıyorum İnşallah işe yarar bunlar bide merdiven inip çıkma var tabi ama onu çok az yapıyorum😂😂geçen hafta biraz sancım çıkmıştı hemşire sen normal doğum yaparsın dedi motive oldum daha da bakalım İnşallah hayırlısıyla kolayından olur😅😂😂
papatya981 Silacinar bende normal istiyorum ama daha alttan muayene etmedi doktorum yanı catima bakmadı bazen biz istesekte cati dar olunca mecbur sezeryan diyor doktor arkadaşım da çok istiyordu catin dar sen normal dogurmazsin demiş mecbur sezeryan olacak Şubat’ta 😟
Zeyyyn Silacinar son zamanlar bana doktorum klozete gitme dedi zaten bende kullanyrdum Bi nevi squat oluyır yürüyüş hurma adaçayı ahududu çayı ilişki önermişti cesaretnz varsa zaten kimseyi dinlemeyin doğum anısı askerlik anısı gibi herkesin farklı kolay doğumlarınız olsun inşallah 🌸
kivirciginannesi Silacinar 42+1 de doğum yaptım. 42+0 da anca geldi nişanım. Doktorum 2 gün öncesinde uyarı verdi açılmam olsun diye. Cinsel ilişki hiç istemiyordum dr ısrarla önerince iki gün üst üste oldu😫 rahmimi aşırı yumuşatmıştı. Ve bir de doğuma 10 gün kala her gün 20 dk sıcak suyun altında kaldım çömelerek. Leğen varsa içine oturmanız daha iyi olur. Birde gerçekten tabanlarım şişene kadr yürüyordum her gün. Kesisiz dikişsiz doğurdum. Çok güzeldi😊
NeseA Vallah can dördüncü gebelik üç çocuğum normal doğum hamileyken öyle sürekli uyumam hareket halinde olurum, doğum esnasında sakin kalıp derin derin nefes almak doğumu kolaylaştırıyor vallah bende öyle oldu 😘
Silacinar NeseA normalde çok hareketliyim ama hamilelik boyunca çözemediğim Bi ağırlık var üzerimde aşağı çöp atmaya bile üşeniyorum o derece hareketsizlik zorlaştırır diyorlar ama bakalım 😅
NeseA Silacinar vallah can 4 aylık gebeyim ekmek vuruyorum maşallah 😘evin içinde hareket et birşeylerle oyalan Rabbim kolay doğumlar versin inşallah
Silacinar kivirciginannesi ilk dogumum dikiş olmasın diye elimden geleni yapacağım ya 🤦🏻♀️ teşekkür ederim