Piril1632 Moms14 son 7 karın sertleşmesi oluyor ama ne sancı ne nişan yok bende de ilk olduğu için çok anlamıyorum.
Zynp4404 Moms14 son 3 ama bende de hiç bir şey yoktu daha bugün sadece belime adet sancısı gibi sancı girdi bugün kontrolüm var bakalım nst de çıkacak mı çok merak ediyorum
Moms14 Piril1632 aynen benimde ilk anlamıyorum o yüzden tecrübe yada doktorları dinliyorum, Allah yardımcınız olsun sizinde 🤗
Hilalll_s Bebek aşağıya inmediyse sancı zor oluyor diyorlar, çok yürümeyi öneriyorlar, basit egzersizler tabiki doktora danışarak, sanırım benim zorunlu sezeryan olduğu halde (çünkü dönmedi) aşağı inme çabasında bizimde son 3 ❣️
LeilaNilay 41 haftada gelmisdi kizim benim. Suyum gelmisti sonra sancilarm baslamisti. Karnim sertlesiyordu sora su geldi
Moms14 LeilaNilay bizim o haftayı pek bekleme şansımız yok son 7 günümüz normal doğum için 😓 3700 kg çünkü
Zynp4404 Moms14 hayır kontrolde de çıkmadı 🤦 suni alacagım daha fazla beklemicez dedi doktorum bizim de son hafta baya kilo almış tontiş yavrum
Seross10 Moms14 son 6 3 cm açılma var karnımda hafif kasılma var sertleşiyor karnım bebiş kanalda ama sancı yok ağrı yok. Rahim ağzını uyardı doktor nişan sanırım o geldi ama devamı yok 😁😁😁 dün bir bayan hurma ve hint yağıyla tarif vermiş doktoru onu okudum ama yapma konusunda korkuyorum kasılmaları hızlandırıyormuş doğumu kolaylaştırıyormuş sanırım