BesteKc ruya-dag1 aynı gündeyiz ben de 28+6 yın bugun. Dua edicem inşallah bir an önce geçer, kanamanın sebebi de bulunur 🧡🤍🤲🏾
neslican0644 Paresi canım özel ya da devlet farketmiyor asla ücret talep edemezler. Devlet onlara ödeme yaqpıyor
Burcuozerdem neslican0644 amin aminn bizde dün taburcu olduj şükür olsun 41 günde benim ki kaldi xok şükür nöroloji ye goturdunuz mu bebegi istediler mi gitmenizi bizde kontrol amacli gidin dediler
neslican0644 Burcuozerdem ayy gözün aydın çok sevindimm 🥰🥰 Evet canım sadece nöroloji deģil tüm endokrin,göz,kardiyoloji,nöroloji,fizik tedavi,işitme hepsine gönderdiler. 15 gündür hastanelerdeyiz. Çok şükür bir sıkıntı yok.
mutlugebeee ruya-dag1 benimde riskim vardı progestan günde 2 kez fitil kullandım son 3 ay, adalatı da son hafta kullandım erken doğum yaptım ama maalesef. İlaçlarını ihmal etme ve tuvalet harici ayağa kalkma ev işlerini yapıcak yardımcı biri gelsin yanına🙏🏼
EmellllAk Paresi özel hastanelerde doğum yaptıysanız ve bebek küveze alındıysa siz sadece doğum ücreti ödersiniz küvez ücretsiz
Paresi EmellllAk acibademde olucak dogum internette konuyla ilgili baya sikayet var. mesela biz size ozel hizmet verdik devlet onu karsilamaz diye geceliginden 3-5 bin lira istemisler mahkemelik olmuslar. Ben fiyatlandirmada bir hanfendiyle gorustum o da bana dogum sonrasi bebek sarilik olursa ya da baska bir durum halinde yogun bakim masrafi karsilnmiyor dedi. Ben de devletin bu parayi odedigini yanlis bildiklerini soyledim. Yok bir kismini oduyor diye geveledi. Yani cikista illaki bir sorun yasicaz gibi duruyor malesef.
EmellllAk Paresi acıbadem bilmiyorum ama ben Konya Medicana Hastanesi’nde doğum yaptım oğlum küvezde kaldı 34 haftalık 1 TL bile ödemedim
neslican0644 Paresi onlar resmen para almak için kılıf uyduruyorlar buna asla müsade etmeyin. Sizden alırlarsa sadece oda ücreti alırlar oda 1-2gün kalacağınız için. 3-5 bin az bir mevla değil sonuçta hakkınızı koruyun.
Ley-24 Paresi bende acibadem de dogum yaptim kızım 26 gündür kuvöz de ne zaman çıkacak henüz belli değil . Biz sormuştuk ama ne kadar doğru bilemiyorum kuvöz ücreti alınmıyor ama bazı özel tetkikler yapıldı onları devlet karşılamıyor demişlerdi. Tahminimce birde anne bebek uyumu için 2 gece hastaneye yatiriyorlar anne baba ve bebek olarak ona ücret alirlar
Burcuozerdem neslican0644 çok şükür çok sevindim bizden de istediler hepsini EEG cektirdiniz mi peki istedi mi nöroloji doktoru
neslican0644 Aseldurumusab çok geçmiş olsun rabbim tez zaman da evladınıza kavuşmayı nasip etsin. Güçlü olun ki bebeğiniz de sizden güç alsın. Geçecek bu günler zor ama sonu güzel olacak inanın. Dualarımdasınızz güzel haberler alın inşallah 🥰
Paresi Ley-24 anne bebek uyumu nedir? Bir de ozel tetkik dedikleri nedir ogrenip odememek lazm aslinda…
Ley-24 Paresi premature bebek bakımı zor oluyor ilk başlarda 2 gün gözetim altında bakım konusunda destek oluyorlar. Beyinle alakali birseylwr çekilmişti onlar özel dediler yavrum kurtulsun düzelsin diye açıkçası ücretini dahi sormadık ne gerekirse yapın dedik . Ama dediğiniz gibi öğrenmekte fayda var
asellmom neslican0644 ya benim 1 hafta dır normal düz oturduğumda kuyruk sokumunda feci ağrım oluyor popo üstüne oturduğum içinmi acaba
Ozlem2206 ruya-dag1 benimde 28.haftada rahim ağzım 3 cm çıktı doktorum sınıra yakın dedi evde yatış verdi iki doz ciğer geliştirici yapıldı şimdi 30+4 olduk şükür 32de gideceğiz inşallah biraz uzamıştır olabildiğince dinlenmeye çalıştım rabbim hepimize zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻 İnsana o psikolojisi bile yetiyor 🥺