Imasleeper Ebesak banu çiftçinin kitabını aldım. Herseyi yazmıs aklıma bişi takılınca açıp okuyorum, bebek bakımı çocuk büyütme gibi tavsiye kitaplarınız varsa öneriye bende açığım 🥰
Semanurelkun Ebesak Imasleeper Ebesak Benim okuduğum bir çok kitap var ama piskoloji üzerine, Banu Çiftçi gibi teknik bilgiler değil:) Doğan Cüceloğlu- Geliştiren Anne baba. Harikaydı. -Doğmamış çocuğun gizemli yaşamı. Bu da harika Beni Gerçekten Duyuyor musun? Çokkkk güzel -Fıtrat Pedagojisi. Enfesti Çocukluğun keşfi. Çookk güzeldi ama daha sakin bir kitap, Şimdi güvenli bağlanma uyku kitabıyla Bütün Beyinli çocuk diye kitaplarım var onu okuyacağım inşallah
daisydeniz Ebesak merhaba Banu çiftçi’nin kitabını aldım bir de ek olarak Ayşe Öner hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını önerebilirim.
startown Ebesak kağan kocatepe hafta hafta hamilelik Hatice kübra tongar iyileşen anneliğim İkiside çok güzel bilinçlendiriyor
Ebesak Imasleeper bende bu tarz öneriler arıyorum daha çok çocuk büyütmekle alakalı olan kitaplar. Anneler duyun bizi😁
charlottececi Imasleeper dun sunu aldim. İnstagramda takip ettiğim hamile kadin dogum uzmani paylasmisti. Yarin gelecek heyecanliyim ☺️ Bebekler Ne İster : 0-2 Yaş Bebekler İçin - Elif Pınar Çakır https://www.hepsiburada.com/bebekler-ne-ster--0-2-ya-bebekler-in---elif-pinar-akir-p-HBV00000KBGPK?url_src=ios-product-detail
Ebesak Semanurelkun ya bunların dilleri nasıl genel olarak akıcı kitaplar mı alınca sıkılıp okumam diye alasım gelmiyor, çok teşekkürler bu arada😊
Semanurelkun Ebesak en hafif dili olan çocukluğun keşfi sonrasında Geliştiren anne baba, beni gerçekten duyuyor musun?, Fıtrat Pedagojisi, doğmamış çocuğun gizemli yaşamı. Sırası bence böyle
charlottececi Tunc__09 evet doguma kadar olan kisim icin banu hanimin kitabini almistim ben de. Bunu da sonrasi icin bebek bakimini doktorun gozunden gormek icin aldim. Cocuk bakmisligim var (yegenlerime) ama ilk gebeligim ve panik olacagim eminim 😁 buyuklerimin hic susmayacagina da eminim. Mudahale cok istemiyorum. emin olmadan bir cok yöntemi denemek istemiyorum. Bu kitabi o yuzden aldim ☺️
Ayselosman Her anneye lazim diye bir kitap var onu oneririm birde okumayi biliyorsaniz mutlaka kuran okuyun sadece yasin bile olabilir