Yldzalra ben planlı bir gebelik istediğim için hamile kalmak istediğim an doktora gittim gebelikten önce başladım folik asite canım ben. Gebeliği öğrendiğim de annemlerin yanında idim özele gitmek zorunda kaldım o folik asit degistirdi keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışı dinlenecek dedi. İki haftanın dolmasına beş gün var Allah izin verirse hafta sonu kendi yaşadığım şehire gececegim. Kendi doktorumla devam edeceğim. Bana daha hiçbir kan tahlili yani değerlerim iyi mi kötü mü hicbirine bakılmadı. Yani beta hcg değerine baktı tamam tansiyon şeker vitamin bunlara bakmadı. Ayıp olmazsa kısmından sonrasını anlamadım ama cinsel birlikteliği sormuşsun sanırım ben bir aya yakındır annemlerdeyim annem hasta onun başındayım. Eşimle uzakken öğrendik biz bebek mujdesini ve hani bu aşamada aynı yerde olmadığımız için bu konuyu hiç doktoruma sorma gereği duymadım. Ama bazı kişilerden duyduğum kadarı ile öneren doktorlar var. Düşük riski olan kişilere asla önermiyorlar. Sen bunu kendi doktoruna mutlaka bir danış bence. Bazen erkekler de istemiyormuş bebeğe zarar verme korkusu yüzünden detaylı bir bilgiye sahip değilim maalesef