Imasleeper Esenkaplan pişmiş şekilde yiyorum ben yumurtanın içinde bazen, bazen pizza da bazen patates kızartması ile kızartarak. Pişmiş ürünleri yemekte sakınca yok diye biliyorum ama 🤔
Eliffmeva Esenkaplan ben 36 haftadayim canım sadece ilk 3 ay yemedim sonra hep yedim pişmiş şekilde ama çok şükür bebeğimde veya hamileliğimde kötü giden bi durum olmadı
Zeyyyn Esenkaplan sucuk sosis salam pek önerilmiyor yerseniz bişi olur mu fazlası tabiki zarar nefsimi köreltcek kadar yedim güzel pişirip
Esenkaplan Imasleeper canim sosis cekti sabah kahvaltıda yerim diyorum ama işlenmiş gıda yemeyin diyolar
dilarakocc Yok ben sosis yemiyorum pişmişde yemiyorum yadı kötü geldigi için sadece sucuk yiyoruö pişiripte
Htc14 Esenkaplan canım yemesen daha iyi doktorlar önermiyor çünkü salam sosis sucuk doğuma kadar ara versen iyi olur senin ve bebeğin için
Esenkaplan Htc14 yemedim canim cok niyetlendim ama.bi turlu yiyemedim bugun esim icin aldim bende yerim diye ama bi türlü yiyemedim😶bi kere daha oldu aynisi yapmadim komşuma verdim
Bluepink Kesinlikle zararlı her ne kadar pişse de bakteri oranı çok fazla . Eti tavuğu bile iyice haşlayıp yiyin diyorlar 👌🏻