zeynepdurunun_annesi Nisalimon bende aşırı gaz ve kabızlık vardı doktorum dün gaspass diye bi ilaç yazdı günde 4 kez tok alınıyo ama ben sadece ihtiyaç duyduğumda içiyorum çok çok iyi geldiiii. Doktorunuza danışabilirsiniz siz de
Nisalimon zeynepdurunun_annesi haftaya kontrolüm var yine bir sorayım bu kabizlik problemini çok sagolun
Fztan zeynepdurunun_annesi bugün doktor bana da verdi ben de başlıcam hamilelerde kullanıyor sanırım..feci gaz problemi var hemoroid oldum:( siz ne kasar zaman kullandınız
Elfs Nisalimon ben 5. Haftadan beri kusuyorum benim de kusmadığım an yok içtiğimde de tutmak için zorladım baya içtim. Uzun saatler ağzınıza hiç bir şey koymadan durduğunuz hiç bir koku almadığınız bir ana denk getirin
Aycaaa571 Nisalimon canım el yapımı yoğurt suyunu sabah akşam aç karnına bir fincan iç çok iyi geliyotb
Elfs Nisalimon 1 hafta çıkamadım artık karnım inanılmaz kasılmıştı mide bulantısı kusma bir de kabızlık öyle olunca bu şurubu içtim akşamına rahatladım
Aycaaa571 Nisalimon kız öyle deme😄😄 bende hamileliğimde çok kabızlık çektim tanıdığım söyledi yaptım bağırsakları felaket çalıştırıyor hemde bebeğin kemik gelişimi için çok faydalı
zeynepdurunun_annesi Fztan sürekli kullanmıyorum açıkçası çok gaz olursa anca kullanıyorum onun haricinde kullanmıyorum