kirpapatyasii1 30.ncu haftadan beridir bebeğim 2 hafta önden gidiyor şuan 34+5 teyiz benim anlamadığım olay bebek önden giderse erkenden mi doğuyor yoksa yine haftasında mi doğuyor ilk hamileliğim o yüzden pek bilgim yok 🙏
Civcivim000 kirpapatyasii1 bu konu çok karışık herkes adete göre olan tarihte doğum olur diyor ama benim doktorum bebek 10 gün önde gittiği içim regl tarihimi öne almıştı detaylıyı başka doktorda yaptırdım o da ultrasonda önde çıkıyor buna göre doğum tarihini geriye çekiyorum diyerek yeni tarih vermişti şuan devlete gidiyorum orası regl le uyumlu ölçüyor ben de çözemedim 😅
Zeyyyn kirpapatyasii1 ultrason aşağı yukarı 2 hafta önde yada geri bence doğru pay vermiyor bebek doğunca fark çıkıyor yani 🤣 benim kız kafası 2 hafta önden gitti hep doktor dedi biraz kafası büyük olcak korkma düzelir vs dedi eşim dalga geçti nasıl doğurcan diye miniş kafalı bir kızım oldu ☺️☺️☺️
omerim32 kirpapatyasii1 tam bu soruyu dktora sordum hayır dedı canım yınede hftasında dogar aksı bı durum olmazsa dedı
kirpapatyasii1 Clementinee ya öyle mi benim doktor kafami karıştırdı biraz ,benim ikizlerde önden gidiyordu 35 haftalık hamileyken doğum yaptım dedi bende gülümsedim bisey demedim keşke sorsaydım neden oluyor mu diye
kirpapatyasii1 Civcivim000 sabahtan beri bunu düşünüyorum aşırı da merak ediyorum umarım bilen biri çıkar 😁
Zeyyyn kirpapatyasii1 cihazdan cihaza fark bile ediyor bazı kişiler devlet özel gidiyor arada fark oluyor sen hiç dert edinme 37 haftanı bitir sağlıkla o vaktinde gelir düşünüp strese sokma kendini
Zeyzey97 kirpapatyasii1 ya bende merak ediyorum ben 02 02 de dogum istiyorum bebek 1 hafta onden gidiyor dedi doktor ozaman 38 kusur oluyor ama adete gire 37 kusur oluyor En azından 38 olsun istiyoruz dedi
Bluepink kirpapatyasii1 benim de göbek gelişimi 2 hafta geri dediler . İki hafta sonra detaylıya girdim 4 gün önde dediler : gelişimi şuanda haftası ile uyumlu 35’haftaya girdim 🤭