Pcosluyengec _tuba12 Senin için de hayirli olsun kuzum sağ salim kucagina alirsin insallah 😍😍 oyle yapicam değer 2 günde bir 2 katina cikiyomuş o yuzden doktor kontrolune biraz daha beklerim diyorum ama dayanirim heralde mecbur :)
Zilananne Pcosluyengec hyr doktorlar diyor ki gebe kaldığınızı ogrendiginizde hemn gelin biz bakalım Allah korusun dış gebelik olabilir kimyasal gebelik olabilir biz ona göre önlem alalım bende geç gittim baya azar işittim 🥰 ama tabiki sizin kararınız
Pcosluyengec Zilananne siz iyi gitmeden durabilmissiniz ya :) ben her ay bi belirti araya araya bu ay en sonunda bosvermistim o yuzden duramiyorum 😊
Zilananne Pcosluyengec bende duramıyordm ama cevremdekiler istemedi gitmemi bende ondan 10gun gec gittim kanamam oldu progestan fitil kullanıyorum şuan
ilaydaelcinn_1 Pcosluyengec yaa sevincini yerim senin 🥲 göz açıp kapayıncaya kadar geçen zaman sırf p.tesi doktora gidceksin diye geçmek bilmeyecek evet 😂💃 aman olsun sende karnını seeev bebişini seev zamanını öyle geçiir 🙈😍
Pcosluyengec ilaydaelcinn_1 öyle yapıyorum kuzum . Mutluluğumu paylastigin icin cok tesekkur ederimmmm 😍🤩😘
Eflanur Pcosluyengec benim testi de böle cıkmıştı 6 gün gecikme vardı sağlık ocagı na gittim cıkmadı zor dedi erken daha dedi ama pozitif cıktı suan 8+9 günlüğü kan ver cnm
Mihribancglr Pcosluyengec yaaaa yerim ama pazarteai sonuç alınca tekrar kan ver düzenli artmışım bir bakalım 🥰
Pcosluyengec Mihribancglr hemsireleri yerinde bulabilirsem veririm kuzum 😍😂 bugün köse kapmaca oynadik resmen