Mrv001122 Herkese merhaba… yarın aşılama olacağım bu konu hakkında tecrübesi olanlar bilgilerini paylaşabilirler mi… dualarınızı eksik etmeyin lütfen Allah razı olsun herkesten🤲♥️ Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlısıyla inşallah🌸♥️**
Hayalim1234 Mrv001122 bende aşılama olalı 1 hafta olacak korkulacak bir durum değilmiş yaşadım gördüm rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah sonuç çok güzel olur
Ladybird34 Mrv001122 banada inş yumurtalar gelişirse yapacak doktor bugün menopur igne ve bi tne daha bisey aldirdilar gobekten vur dediler bakalım ayın 20sine gel dediler kontrole inş olur güzelce aşılamaya geçer 3 kalp durması kaybım var ondan dolayı geçtik 🤲
Mrv001122 kucukagac kucukagac Ayy maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah… İnşallah darısı bize olsun🥰
Mrv001122 Hayalim1234 İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım, güzel sonuçlarınızı bekliyoruz 😊😊
Mrv001122 kucukagac İyiyim çok şükür valla normal muayene daha zormuş😊 Hiçbirşey anlamadım çok stresliydim ama değmezmiş😊 Çok şükür hemencecik oldu bitti iyi geçti artık bundan sonrası yüce Rabbime kaldı🥰
Hayalim1234 Mrv001122 normal ilişkinin bir üst seviyesi demişti hemşire ama yaşamadan bende çok stresiydim boşa stres yapmışım basitti tahmin ettigimden
Mrv001122 Hayalim1234 Evet gerçekten öyleymiş işte yaşamadan bilemiyoruz🙈 Sonu güzel olsun inşallah 💜
Mrv001122 Ladybird34 İnşallah Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin hayırlısıyla inşallah♥️🥰 Benim 3.5 yıldır hiç olmadı evlendiğimden bu yana, bakalım ilk defa tedavi deniyoruz aşılama olarak inşallah güzel olur herşey..
Mrv001122 Merhaba arkadaşlar, süreciniz nasıl ilerliyor? 6. Gündeyim. Çok şükür bi sıkıntı yok😊Sizde durumlar nasıl ?
ilknurrerdemm Mrv001122 aşılamamın 9. Günümde idrar testinde pozitif gördüm şimdi 21 haftalık ikiz kızlarımı bekliyorum ilk denememizdi 🥰
Cutemomy Mrv001122 bende 6. Günümdeyim. Cuma yapıldı aşılama. Belirti veya değişiklik varmı sizde. Birde Progestan vb Bi ilaç verdi mi doktor
Mrv001122 ilknurrerdemm 9 ilknurrerdemm Yaa çok güzel maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲♥️ Darısı bizlere🌸🌸 9. Gün çok erken değil mi 15. Günden önce çıkmaz diyorlar hep benimde ilk denemem pek bi bilgim yok açıkcası
Berraeray1 ilknurrerdemm merhaba yorumuzu yeni görüyorum umarım sizde benim yorumumu görürsünüz acaba çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçti hatırlıyor musunuz?
Mrv001122 Cutemomy Cutemomy Bende cuma günü oldum aynıyız😊 Progestan ve duphaston verdi Progestanı alttan alıyorum duphastonu da günde iki defa içiyorum. Sende varmı ilaç
ilknurrerdemm Mrv001122 ben dayanamadım idrar testi yaptım ve çıktı kullanılan ilaçlara göre değişiyoe bazı ilaçlar gebelik olmadığı halde pozitif gösterebiliyormuş testte doktorum benim ilaçlarımın öyle bir etkisi olmadığını söyledi ertesi gün kan testi ver dedi verdim kanda da pozitifi gördük :)