Handan_65 irem16 Valla bnde öyle yapıyorum haftasonunu hesap ederek sayıp öyle randevuya gidiyorum doğum zam geldi 6 bin oldu
Ftm_Umay Askpare Arasında pek fark yok aslında sadece özeldeki doktorlar daha çok ilgileniyor..Bir de özelde işin erken bitiyor devletteki gibi saatlerce kapılarda bekletmiyorlar seni her konuda yönlendiriyolar..Aldıkları ücretin hakkını veriyolar bence diyebilirim
Bifat1 Handan_65 beni 30 da aldı nst ye o zaman risk de yoktu gayet güzel çıkmıştı ama 3 gün önce gittim 33+0 da tekrar aldı nst ye bebeğimin suyu baya azalmış diye 😞 20 ₺ benimki
Terspektif Handan_65 benim gittiğim hastane 30 hafta üzerini nst ye alıyor muayene öncesi ama ücret vermiyoruz nst ye
Bluepink Handan_65 bende Malatya devlete gidiyorum çok memnunum özel para tuzağı maddi durumum iyi olmasına rağmen bana gereksiz geliyor özel . Ve devletteki imkanlar daha fazla . Birçok özel doktora gitmeme rağmen devletten aşlşırı memnunum ve tavsiye ederim . Engin bey ve Serdar bey ilgili doktorlar
1999luanne Handan_65 benmde Muayene o kadar ama nst10tl sizinde ucuzdur belkide hiç yoktur ücret öğrendiniz mi
minikveeannesi Handan_65 ben cektirdim hareketleri az diye gitmistim kordon dolanmisti 2 kez basima geldi
Moms14 Askpare Ben açıkcası kalabalık olmadığı için pandemi den dolayı tercih ediyorum hatta özel hastane bile değil özel kliniğe gidiyorum, normal bi zaman olsa devlette aynı imkanları sağlıyordur, çevremde memnun olanlar var.
Bernako Handan_65 32 den sonra nstye girmek zorundasın. Seçme şansın olmuyor. Ben 28 de girmeye başladım 🤷🏻♀️
Nihaliko Handan_65 32. Haftadan beri çekiliyorum ve ben haftalık kontrolüm var her hafta nst çekiliyorum. Bence doktorunuzu dinleyin sonra Allah korusun pişman olursunuz 🙄 bu arada nst fiyat 130 tl.
FusunF Handan_65 canım çok normal artık her hafta nst çektiriliyor ben 34.haftamda çektirdim bazen sancın oluyor sen hissetmiyorsun orda çıkıyor Zaten doktorun demiş çektirmen önemli