eyldz Adet gecikmesi oldugun da gebelik testi kaçıncı günde yapılmalı bilenler var mı? Ya da hangi testler güvenilir? Markası fark eder mi?
mekutlu12 eyldz ben iki gün geçtiğinde erken gebelik testi almıştım anında çıkmıştı marka hatırlamıyorum ama
seker55 eyldz geciktim 3gün oldu ama bugün yaptım negatif çıktı normal test geçen ayda kimyasal yaşadım zaten olması baya imkansızı hemen üstüne ama şimdi de diyorum neden geciktim
eyldz tazebiranne_hg04 Bir buçuk senelik evliyim negatif çıktı valla ilk idrarla yaptığıma rağmen saati fark eder mi
mekutlu12 eyldz evet bende araştırdığımda öyle yazıyodu çoğu yerde. Sanırım geç döllenme olduysa falan diye o kadar beklemek gerekiyo. Bende o yüzden erken gebelik testi aldım ama genelde düzenli bi döngün varsa gecikmeden bile çıkabiliyo testte
Edagulgonce Adet gecikmesinden 2-3 gün sonra yapabilirsiniz, predictor diye erken gebelik testi var onu almanızı öneririm genellikle doğru sonuç veriyor 🥰
Pcosluyengec Canim bugün 2 gün gecikmem vardi benimde yaptim silik bir sekilde cikti . 17 . Günüme denk geliyor