Ela Selam hamişler.beklenen araba stoklara gelmiş e bebek lelebaby trawel sistem bebek arabasi 799 TL kampanyada...hemen aldım smdi bende.sizlerlede paylaşmak istedim ...
dalin Ela ben onceden almistim cok guzel cok gosterisli ve pratik.Saglikla kullansin bebislerimiz.Tek sorunu demir renkleri gold ya ins ilerde rengi cikmaz cikcak gibi duruyor ama olsun cunku cok guzel..Ben diyorum ki kizimin bmw si 😂🚘
ParamedikAnne Ela hepsi buradadan baktım onda da bu renkte weego markalı olan bebek arabası indirime girmiş bahsettiğinizle aynı gibi acaba fark var mıdr bilginiz var mı?
Ela hkmtcnr teşekkür ederim canım sağlıkla kullansın bebislerimiz inşallah 🙏 Kahverengi aldım canım oluşuma, sen?
Ela ParamedikAnne e-bebek hemen anasayfada war şuan lelebaby kaçırmayın derim ben Bayadır bekledim uzun zaman açmadilar stokları
Ela ParamedikAnne yani hiç bilgim yok benim için ebebek 'in cazip gelmesi bir sorun yasadgmda en azndan subelernden birinden değişim yapabilecegimi söylediler.ondan dolayı içim rahat etti we zaten subedeki çoğu çalışan bile yakalarsnz kaçırmayın demişti bize çok iyi bi ürün demişlerdi umarım da oyle gelir 🙏