Emll Hamileliğimi yeni öğrendim tüp bebek. Bugün 4+5. Bir sebepten Ani stres, aşırı ağlama, üzüntü yaşadım ve sol kasığımda yoğun bir ağrı başladı. Korkuyorum bebeğime bir sey olmuş mudur?
Handemir11 Emll merhaba, ilk haftalarda ağrı baya oluyor tabiki kişiden kişiye değişebilir bu. Kendinizi hiçbir şey için üzmeyin mutlu şeyler düşünmeye çalışın
Gizgizgiz Emll merhaba benimde sık sık sol kasıkta ani ağrı bıçak saplanma hissi olurdu sanırsam bebek yerleşmeye çalışıyo üzüntüye bağlamayın sonra daha çok stres yaparsınız. Buarada kız bebek solu ağrıtır derler benimkide kız belki kızçeniz olur hayırlı olsun
dentin Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim de başıma böyle bir şey geldi doktorum olurda kanaman olur sana al derim diye bir ilaç vermişti adı progestan. Olayı yaşadıktan sonra aradım o ilacı hemen al dedi. Siz de doktorunuza sorun inşallah bir şey olmamıştır, kötü düşünmeyin.
Emll dentin teşekkür ederim. Progestan fitil olarak sabah akşam kullaniyorum zaten Tüp bebek olduğu için. Çok üzülüp ağladım hemen ardından kasıkta ağrı başladı çok endişelendim
Emll Gizgizgiz çok teşekkür ederim 🌸 gebeliğin ilk başlarında kasıkta ağrı ve batmanın normal oldugunu biliyorum da bu kadar yoğun olması ve agladiğim zaman başlaması korkuttu. inşallah üzüntü ile ilgili değildir. Dediğiniz gibi ona baglayıp kafama takip stres yapmak daha kötü sanırım