Gzm23 Lemos canım bana sormadın ama görünce söylemek istedim cinsiyet için detaylı ultrasonu bekle derim daha kesin sonuç doktor o haftaya kadar kesin konuşmadı bana o hafta kesin bu dedi 😇
selmabttl3 Hepimizin karpuz 🍉 olup biran önce kolay ve güzel bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alabilmeyi diliyorum Rabbimden cuma hürmetine biz şimdilik elma 🍎 dayız daha 14+2
minikmucizem7_ Annekuzusu_0 zorlanmalar bende de başladı artık 27 haftalığım sağlıkocağına ebeme gittim magnezyum ilacı yazmıştı doktorum arada bir alıyordum . Düzenli al kasılmaların düzene girer bol su iç yürüyüş yap hareketsiz kalma diyor . Sende de ağırlar varsa doktoruna ilaç yazdır magnezyum eksikliğinden olıyormuş genelde .
alparslanin_annesi Annekuzusu_0 kirsehirdeyim şuan kaybettik 😂 aynı yerde olsaydık baya destek olurduk birbirimize 😂
Annekuzusu_0 alparslanin_annesi kız bende kırşehirdeydim ankaraya taşındım tüh😅ilk gebeliğim düşük oldu orda hastaneye gidiyodum sen hangi doktora gidyosun
alparslanin_annesi Annekuzusu_0 ahahah nasibe bak musagül de salmana gidiyorum devlet de sıra zaten gelmiyor belirli doktor yok daha hepsi birbirinden kötü işinde 😅 doğumun ya kirikkale yada Ankaradayım olacak bu gidişle 😂
Annekuzusu_0 alparslanin_annesi ordaki bi doktor kürtajda benim içimde parça bıraktı😅bidaha kürtaj oldum onun yüzünden varya