elisamelisa101 Kızlar eşim bebek buskivisi gibi kokuyorsun çok hoş bi koku var teninde diyor bende alamıyodum bugün kokuyu aldım sizdede oldu mu böyle birsey çok tatlış bir koku gelmiş ❤❤🧿
Ayguns elisamelisa101 şuan kendimi kokladım 😂 bilemiyorum eşim hep beğenir kokumu hamilelikte değişti mi ekstra bişey farketmedik 😅
minikbebegim19 elisamelisa101 sağlıkla gelsin inşallah ama öyle bir şey yok 😃 wyy Allahm güldürdün kızz
Btlsa elisamelisa101 bana da eşim bebek kokusu var üzerinde bebek gibi kokuyorsun diyip duruyor belki de bundan kaynaklıdır garip geliyor ama mümkün mü acaba 🙈🙈
EgesMomm elisamelisa101 Kızz 3 ay önce falan eşimde bana demişti bebek kokusu geliyor senden diye😂 şimdi tekrar sordum var mı diye, evet bazen alıyorum yine diyor 😂😂
elisamelisa101 Ayguns ay benimde öyle normalde ama geçen hatta birisi daha yazmıştı bende kokluyordum kendimi sürekli bugün farkettim 😀😀
elisamelisa101 minikbebegim19 Amin inşallah 😀😀 ay bilmiyorum ki kişisel bakımına çok önem veririm ama eşim öyle diyince belki psikolojik kokuyu almışımdır bilemedim 😀😀
Zehosa Bende kendimde o kokuyu 24. Haftamda hissetmiştim. Büyüyen göğüsler aşağıya doğru sarktığı için altta kalan kat kısmından gelen ter ve ten kokusu.Bence kokunun kaynağı orası