Seyma-1410 Kızlar lohusa geceliği pijama takımı bebeğin eşyaları bunları uyguna internetten alan varmı varsa nerden ?
mucizemizibekliyoruzz Seyma-1410 geceliği e bebeğin internet sitesinden aldım tekstil ürünlerinde indirim vardı. Bebek eşyalarınıda civil ve e bebekten aldım
Muhasebeci Seyma-1410 Eminönü’nde havuzlu han bebek için herşey mevcut orada ben geceliğimi oradan aldım 60 tl ye ziyaret etmenizi tavsiye ederim 😄😄😄
Adakus Seyma-1410 ben instagram dan lohusam.com dan aldım Bebeğimin eşyalarını da ebebek Civilim minniks ve miniconsept den yaptırdım ama çoğu ebebek ve civil
Seyma-1410 sebos kumaşı filan nasıl bazı lohusa takımları iç belli ediyomus sanırım öyle bi sıkıntı var mi
Dilekdmr Çok fazla pahalı ürün almadım Lohusalığı memleketim den iç giyim mağazasından aldım Bebeğin onlu beşli takımını zıbını karışık bi çok mağzadan bütçeme göre yavaş yavş aldım (Bebetalya , bebemsi, lcw waikiki,e bebek, aliekpress arada mağzalardan aldım ) Depend çoçuk bezi pişik kremi bakım ürünleri e bebekten aldım Ateş ölçer yıkama küveti beşiği çarşafı pikesi n11.comdan aldım
sebos Seyma-1410 kumaşı ince tiril tiril çok yumuşak dantelide öyle biraz iç gösteriyo sanki ama yaz mevsimi ve sabahlığı var sorun değil bence