La_Liberte Aradığım kelimeyle alakasız şeyler çıkıyor. Eskiden aradığım direkt başta çıkardı. Şimdi ara ki bulasın. Bir tek ben mi yaşıyorum acaba?
Gulsurmeli La_Liberte Ben biraz önce denedim sorun yaşamadım aşağıya videosunu bırakıyorum annemiz. En son ki güncellemeleri yaptınız mı?
poncikveannesii Gulsurmeli bende de aynı sorun oluyor iki gündür başka birşey yazıyorum alakasız birşey çıkıyor
lunam Gulsurmeli aslında burda da aynı sorun var. siz “ikili test” olarak arama yapıyorsunuz ama ikili ve test kelimelerini ayrı ayrı arıyor. o yüzden de alakasız şeyler çıkıyor. bende de aynı durum var.
Gulsurmeli La_Liberte Tarayıcıdanda denedim böyle bir sorun yaşamıyorum merak ettiğiniz konuyu yazdığınızda altta çıkan büyütece basıyorsunuz değil mi? poncikveannesii Güncellemenizi yaptınız mı annemiz üsteki anlattığım gibi yapıyorsunuz değil mi?
poncikveannesii Gulsurmeli evet öyle yapıyorum uygulamada güncel kaç aydır kullanıyorum uygulamayı bu sorun iki gündür oluyor Konunun arama butonuna basıncada yine alakasız konular
Gulsurmeli La_Liberte mommyciks poncikveannesii Annelerimiz, ekip arkadaşlarıma gerekli bildiriyi yaptım dönüş sağladıklarında gerekli bilgiyi size vereceğim. Anlayışınız için teşekkür ederim. Keyifli forumlar dilerim. 🤍
mommyciks Bende de ayı sıkıntı var . Aradığım konuyla alakasız şeyler çıkıyor . Güncelleme de yaptım aynı hata devam ediyor