2cocukluana Cagsuya gecen hafta gittim kadın doguma sira alamayinca dış gebelikmi deilmi diye korktum.125 muayeneye verdim 170te testlere ama enabizdan baktim kan grubuma bile bakmislar 🤭sorsa soylerdim de işte
Oztrkkubra Hayriye14 normalde 19 ekimdi uygulama adet tarihine göre hesaplıyo doktora gidiyorum sürekli farklı çıkıyor 10 15 gün geri çıkıyo doktorda ultrason ölçümüne uyumlu adet tarihini belirledi tekrar canım
Hayriye14 @Oztrkkubra benimde son adet tarihim 19 ekim sonra adet olmadım 07.01.2022 de gitmişim o zman günü 11+5 di şuan 12+4 oluyor seninle aynı olmamız lazım aslında
Ezgiduru Hayriye14 mecbue gidiyorum devlete sira bulmak imkansiz kizim var onunla hastanelerde saaterce beklemek imkansiz
Melek1478 Ben şuan Batuhan Beye gidiyorum . Fatma Hatunda Cevdet Bey var cok guzel ilgileniyor . Ben olsam hem devlet hem özelden ilerlerdim . Bazen doktorlar bazi şeyleri goremiyor . O yuzden farkli doktorlarla ilerlemek daha mantikli
Melek1478 Hayriye14 bende ömür beyi biraz ayrimci buldum. Basindan beri ona gidiyorsan cok iyi ama hamileligin ilerleyince geldiysen ilgilenmiyor. Gerci simdk cagsuda ilgiliymis baya