1Nermin Haftamdayım ve artık ara da bir kafam da ay nasıl doğum yapıcam yapablrmym acır mı dayanabilirmym napcam ya bşey olursa derken sürekli düşünceler 🤯🤯
Busra2013 1Nermin 32+4 sureklı ya ıkınamazsam ya bebek nefesız kalırsa ya ben kalpten gıdersem ya sancıya dayanamazsam ya bebege bısı olursa fln fılan turlu turlu seyler cok korkuom
Eslem_1 1Nermin Busra2013 esmer3 bu evhamlara kafamda yer vermemek için direkt sezaryen mi olsam diyorum bende..🤔 normal doğum daha riskli gibi gerçi doktor o an gidişata göre en sağlıklı yolu belirliyordur 🙊
1999luanne 1Nermin 20 günüm kaldı gittikçe korkuyorm az bi sancı gelse doguruyorm sanıyorum sürekli ben o sancılara nasıl dayanırım düşüncesi var sezaryen mi olsam diyorum sürekli ama bebeğim döndüğü için bunu değerlendirip normal olsunda istiyorum aşırı kafa karışıklığı var mutlu olamıyorum resmen anne olacağıma korkudan başka bir şey gelmiyor aklıma 😭
Eslem_1 Busra2013 burda derken devlet hastanesinde mi? Bi tanıdığım direkt sezaryen istemişti normal doğum stresi çekmek istemiyorum demiş doktoruna sanırım isteğe de bağlı diye biliyorum ben sanki
neslican0644 1Nermin ben sezeryan olmama rağman ameliyatın ortasında “ben doğuramıcam geri dikin beni” demiştim korkudan 🤣 O an geldi aklıma korku deyince 🤭
neslican0644 Eslem_1 ben 28.haftada erken doğum yaptım. O korku ile bebeğe bişey olucak sanıp öyle tepki vermiştim. Sezeryan kişiye göre değişiyor bence. İki sezeryan oldum ikisindede çok rahattım hemen ayaklandım.
Hhilall37 1Nermin bende 34. Haftadayım ve aynı düşünceler var. Etlik Zübeyde Hanım online gebelik eğitimine katılcam. Gebelik, doğum ve doğum sonrası bilgi vereceklermiş. Faydalı olacağını düşünüyorum belki biraz korkum azalır
Mimik Ayyy ben de 36 ya girdim… Dun ilk kez nst de eccuk da olsa sancimi gordum… Su an gidisat hala normal… Ne sancilar tasadim ben catur cutur dogururum diyordum da, azar azar korku sardi🤭