9635ipek Damlaaaa60 tabiki benim erken doğum olacaktı bu yüzden hastanede yattım ilişkiye son 3ayda girilmemesi gerekli tabi bu kişiden kişiye de değişebilir ama alttan uyarı aldığı için doğumu tetikleyebilir bence ilişkiye girmemelisiniz 🌸
Esrasena Sanmıyorum,çünkü bebeğe değen bişey olmuyor diye biliyorum,son güne kadar açılmaya yardımcı olsun diye ilişki öneriyor doktorlar 🤗
Damlaaaa60 Esrasena bende öyle düşündüm ama araştırdım bişey de bulamadım. Emim olmak için buraya sormak istedim belki bilen vardır diye. Teşekkür ederim 🌼
Damlaaaa60 9635ipek sizin erken doğum riski varmış ya belki o yüzden son ayları yasaklamıştır. Benim 40+3 haftam. Doktorum da cinsel ilişkiyi ne önerdi ne yasakladı. Açıklığımı öğrendiğimde sormak aklıma gelmedi.
Smyrabahar 5 hafta boyunca 2 cm açılmayla gezdim gün aşırı ilişki oldu su gibi de doğum yaptım şükür 3 bebeğimde de aynı şekilde oldu ama tabi benim doktorum hiç yasaklamamıştı sizin doktorunuz ne der bilmem
Damlaaaa60 Smyrabahar maşallah valaa darısı bizlere 🙏🌼 doktorum olumlu veya olumsuz bir şey söylemedi.
nartanemm Damlaaaa60 o zaman bi zararı olmaz bebeginize acilmanizi kolaylaştırır son aylarda doktorlar öneriyor
9635ipek Damlaaaa60 erken doğum riski ilişkiye girdikten sonra gerçekleşti ilişkiye girdim kanamam geldi bu yüzden risk oldu yani ilişkiden sonra oldu 😊
funnymummy Bilgim yok ama geçen bir doğum hikayesinde arkadaşa doktoru son hafta hergün ilişki önermiş ve rahat bir doğum yaptığını anlatmıştı
Damlaaaa60 9635ipek evet günümüz doldu bende bir an önce gelsin m diye yapmadığım denemediğim şey kalmadı🌼😍