Cotanakk Yoyko park yatak aldım ama içinde yatağı yok daha doğrusu çok ince bşr şey var yeterli değil 70*100/110 yatak alıp memnun olan var mı? Hangi ürünü aldınız?
Fulyaaa1 Cotanakk bizde Yoyko aldık bende araştırıyorum içerisindeki matı yeterli mi acaba ya siz matından mı bahsettiniz yatak olarak
Fadmet Cotanakk henüz kullanmadık memnun kalır mıyız bilmiyorum ama biz yoykonun içine yataş twiny sünger yatak aldık
Busbus12 Yoyko park yatağı bende aldım içine yine Yoyko nun visco yatağı var ince ama bebeklere de öyle tavsiye ediliyor diye biliyorum
Cotanakk Busbus12 bana çok ince geldi canlı görmedim ama incelikten kastım sanki sadece yumuşak sünger gibi siz beğendiniz mi
Teusa Bende de yatasin yatağı var. O da çok kalın değil ama iş görür gibi. Fulyaaa1 ya biz yatağın üzerine yorganini serdik çok sert olmasın diye. Çok mu yumuşak olur ki yün yorganın üstü
Cotanakk uzumcekirdegi Lulikli emelsena gzdeozss Fadmet Deleted27272 Çok teşekkür ederim hepinize bu kadar övüldüğü e göre iyidir diyor ve ben de yataş twiny almaya karar veriyorum ☺️
emelsena Cotanakk ben yataş twinny aldım çok güzel 😍 tam oldu üzerine. Çift taraflı. Bi tarafı bebek için sert. Diğer tarafı çocuk için yumuşak.
Cotanakk Cokistersengelerbence Cicilibicili Cidella Tugcevemercimek emelsena Arkadaşlar boyut olarak 70×110 mu aldınız
uzumcekirdegi Yataş twinny aldım. Daha kullanmadım. Baya araştırdım en çok bunu öneren vardı. İki taraflı bi tarafı 0-2 yaş aralığında kullanılıyor bebeğin omurga gelişimi için. Diğer tarafı daha sonraki yaş için kullanılıyor.