Srpriz_bebek 16+1 bugün kontrolde doktor kıza benziyor dedi geliyor 3. Sürpriz prensesim..ultrason görüntüsüne kimse tahminde bulunmamıştı 😁😁 artik merakımiz geçti simdi sırada kime benzeyecegi merakı var 😂
Babysharkdutdutdut Srpriz_bebek bebisiniz hayırlısıyla gelsin size birşey sormak istiyorum 😅 diğer bebislerinizin ense saçlarının uzama yönü aşağı doğru mu yukarı doğrumu bir de saçının tepesindeki oyuntusu ortadami kenardami
Duygupamuk Nebilim öyle dolar guya fasulye gibiyse erkek yuvarlakxa kiz diolar ondan sordum ama sizinki öyleymiş kiz xinsiyeti inşallah benmxe oyledr
Srpriz_bebek Duygupamuk gönlünuzden gecen hayırlı ile olsun..yeterki sağlıkla dogsunlar şu salgın zamanında tedirginiz
Srpriz_bebek Babysharkdutdutdut enseye hic dikkat etmedim..ama ilk kızimda iki tane sac dönüm noktası vardı ikinci kızım da bir tane tam ortadaydı yanlarda değil
Babysharkdutdutdut Srpriz_bebek saç oyuntusu ortadaysa erkek kenardaysa kız deniliyormis, ense saçında aşağı doğruysa kız yukarı dogruysa erkek deniliyormus. Tabiki tahmin işi ama merak ettim doğruluğunu
Srpriz_bebek Babysharkdutdutdut ikinci kızım tam ortadaydı bu durumda erkek olması lazımdı bebisim ama doktor kız dedi 😊 bende tutmuyor bu
Meliss222 @Srpriz_bebek ama benziyo demiş galiba bence detaylıyıda bekleyin değişebilir gittiğiniz hastane özel değilse
Srpriz_bebek Meliss222 Yok devlet hastanesine gidiyorum kesin demedi ama değişecek de demedi ama değişirse de büyük sürpriz olur 😂
Meliss222 Srpriz_bebek kesinlikle bekleyin derim çünkü bu aralar çok duyuyorum etrafta😂tabi en önemlisi sağlıklı olsunlar da hayırısıyla kucağınıza alırsınız inşallah😊