Bsraaa Kızlar 34+6 haftalığım sürekli idrar yolu enfeksiyonu çıkıyo bebeğin kilosuda 2370 haftasına göre az gibi enfeksiyon bebeğin kilo alımına engel oluyo mu
Zynppp1 Bsraaa son aylarımda hep enfeksiyonum vardı kiloyla bağlantısı varmıdır pek sanmıyorum çünkü benim bebeğimin kilosu fazla bile ta doktor ne dedi bilemem
Cnnhls Bsraaa Canım bende 35+3de gittim 2369 gramdı doktor normal dedi biraz küçük sadece dedi 38 haftada sezeryan olucak o zamana kadar 500 gram daha alır merak etme dedi
Hgemr Bsraaa internette yazılanlara bakılırsa kilo üzerinde etkisi varmış. Doktoruma sordum;ama bu tarz konularda beni strese sokmamak için bilgi vermiyor genelde.
PasaninAnnesi Bsraaa bende de enfeksiyon cikti 1 ay antibiyotik kullandim antibiyotigin yan etksiylede ishal yasadm 1 ay ve ben hic kilo almamisim bebegimde az kilo almis 32 haftaligim. Ya ishalden kilolarimiz etkilendi yada enfeksiyondan tam bilmiyorum ama biri etkiledi kilolarimiizi cok üzüldüm
Hamilebayan Enfeksiyon bende de var 36 haftalığım. Kilosu maşallah iyi ama kafama takılan bu enfeksiyon normal doğuma engel olur mu acaba. Normal istiyorum çünkü 🤔🤔
Bsraaa Hamilebayan normal doğum için bi sıkıntı olmaz sanırım ama erken doğuma sebep oluyo diye duymuştum
Ayvaaaaaa Neden sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyoruz, hamile kalmadan önce hiç böyle bir sorunum olmadı 🙄😖
Bsraaa PasaninAnnesi büyük ihtimal enfeksiyon etkiliyo o zaman bebeğin gelişiminide insanın ister istemez morali bozuluyo 😔
Hamilebayan [bilinmeyen] ay bebeğe bulaşma riski mi var 😢😢 Allah korusun . Ama normal doğum çok istiyorum
Hamilebayan [bilinmeyen] sen kaç haftalıkken doğum yaptın sende de vardı dimi ben şimdi 36 haftanın içindeyim . Yalnız anlamadığım hastanede enfeksiyon çıkmıyor sağlık ocağı testinde çıkıyor hangisine güveneyim 🤔🤔
VVV41 Bende de var maalesef 😕 15 haftalığım. Ağrı sızı kramplar oluyor bu yüzden. Antibiyotik fitil kullandım ve hala kullanıyorum doktorumda her gittiğimde vajinal yıkama yapıyor bugün de bi iğne vuruldum ne yapıcam bilmiyorum
Candy_liz Bsraaa Ben de kaşar peyniri ve muzun son haftalarda bebeğe çok iyi kilo aldırdığını duydum, deneyin isterseniz😊