Ege25 Happyy_anne iyi doktor ama bana uzak oldu için değiştirmek zorunda kaldım. Dogum fiyatları ne bilgin varmı
55alp34 Happyy_anne canm ben ilk bebeğimde devamlı özcan beye gittim çok iyi doktr söylenmesi gereken herşeyi söylüyor çokta ilgilidir ikinci hamileliğimde de ilk başta ona gittim ama doğumum devlette olacağı içn mecburen bıraktım orayı ve hiç memnun değilm herşeyi normal deyip gönderiyorlar insanın mesleğini severek yapması kdar güzel birşey yok😶😶
Happyy_anne Tazegelin12 normal ne kadar muayene ücreti 170 TL olmuşta doğum fiyatlarını hiç bilmiyorum
Tazegelin12 Happyy_anne Evet 170 olmuş ama normali sormadım benımki sezeryan olduğu için sadece onu sordum 😬
Cgdmaydn Tazegelin12 bende uğraş hanıma gidiyorum ama hastane çok temiz gelmedi doktor mükemmel yoksa
Tazegelin12 Cgdmaydn İlk doğumumuda orda yaptım ben oda temizliğine dikkat ediyorlardı sürekli siliyorlardı falan çarşafları falan sürekli değiştiriyorlardı 🤷🏼♀️
Tazegelin12 Cgdmaydn Amaliyat hane bom boş sizin malzemelerinizi sizinle indiriyorlarsa sadece yatırdıkları sedye var herşeyı o an orda açıyorlar normalde her ışık falan oluyo insan korkuyo amaliyhaneden ama orası normal oda gıbı siz bıçak vs gereçleri görmuyosjuz bile tabı ben doğum yapalı 2 buçuk yıl oldu şuan değiştirdiler mi bilemem son haftalarımdayım şuan
Cgdmaydn Tazegelin12 doktorumdan da çok memnunum ikimizde uğraş hanıma gidiyoruz çok ilgileniyor rahatlatıyor insanı bir şey olduğu zaman mesaj atıyorum hemen cevap veriyor hastane yorumlarına baktım doğumdan çoğu kişi memnun değil diye değiştirme kararı aldım
Tazegelin12 Cgdmaydn Evet cidden uğraş hanım çok güzel ilgileniyo bilemiyorum ilk doğumum çok rahat geçmişti sezeryan olmama rağmen o yüzden tekrar aynı doktoru tercih ettim 🤷🏼♀️
55alp34 Cgdmaydn malesef canm son kontrolünde özcan bey sancın gözkyo üç gün il dışında semineri var sakın doğurma gelene kdar dedi benm oğlan sabredemedi iki gün sonra doğdu başka hastaneye gittim mecburen😂😂😂 ama teyzemin kızı filan hep özcan beyde doğm yaptılar çokta memnunlar
Happyy_anne Bende memnunum doktordan hayırlısıyla inşallah doğumuda özcan beyde gerçekleştirmek istiyorum umarım normal doğum olur özel olduğu için uğraşmamak için sezenyana yönlendirmez hastası çok olduğu için doğum konusunda şüpheliyim sadece