oguzweannesi Akşam bir anda gelen sinir ve ağlamadan sonra kasılmalarım olmaya başladı 30_4 deyim 2 saatir çok sık oluyo hastaneye gideyim mi kızlar korkmaya başladım 😔 3_5 dakikada bir oluyo
glsm_kr8383 oguzweannesi Bence git hastaneye bende sinirlendiğim zaman çok kötü kasılma oluyo ama seninki devam ediyorsa git bi erken doğum ı tetiklemiş olabilir
gul06_ oguzweannesi canim naptin dilekce vercez demistin en son verdinizmi. Kasilmada dinlen canim ayaklarini uzat eger gecmezse git.
Zeynepp97 oguzweannesi Önce belden aşağını bi yıka soluna uzan sakince dinlen eğer geçmiyorsa git tabiki hastaneye Sancın olabilir
oguzweannesi glsm_kr8383 Yani genelde yorulunca falan oluyodu sinirlenince de ama bilemedim geçer mi yoksa gideyim mi diye
glsm_kr8383 oguzweannesi Dinlenmeye bak o zaman belki geçer inşallah. Geçmezse mecbur gidicen inşallah geçer
oguzweannesi gul06_ evet verdik . Dinleniyorum ama devam ediyor 2_3 saattir . Düzenli mi değil mi pek anlamadım 10 dakika sürüyor sonra 4 dakika sonra 6 sonra 8 değişiyor yani aralıkları
oguzweannesi dugmeannesi hayır düzensizleşmeye başlayınca gitmedim yalancı kasılmalardı büyük ihtimalle 🙄