ayse12211 Kızlar 38+2 günlük hamileyim. 1 cm açılmam var ara ara da hafif ağrılarım oluyor. Bebeğimin kilosu iyi daha fazla olmasını istemiyorum. sıcak suya oturursam açılmam ve sancım olur mu?
Senemisttt ayse12211 ne tür ağrılarınız var acaba ? Bende 38. Haftadayım bende de kramp gibi ağrı var karnımın alt bölgesinde
Zehra9616 ayse12211 olmaz cnm cok fazla ama bebek ne kadar kilo alirsa dunya ya geldiginde de okadar direncli olur 😊 hareketli olman daha cok ise yarar saglikli gelsin insallah🙂
glsm_kr8383 ayse12211 Ben de bu gece 37 olucam canım bebeğimin kilosu da iyi ve 40 a kadar fln beklemek istiyorum haftaya bende denicem böyle şeyleri
Elissar ayse12211 ben oturuyorum, oturdum sabahına doğurdum diyen de çok var ama bende gelmedi hala bebiş, 40+4 oldum. Diğer önerileri de yapıyorum. Bence geleceği vakit gelecek. Denk gelmiş diyorum artık öyle diyenlere.
ayse12211 Elissar ya da kimisinin rahim açıklığıyla ilgili. Vücut yapısıyla ilgili. Bilmiyorum ki bende
Zehra9616 ayse12211 hemen cikiyo vallahi 4200 cikardim ben 20 yasimda dahasini cikaranda var hic telaslanma rabbim veriyo kolayligini🙂