moom222 Glc_8 genelde oluyor cnm ama kanaman çoksa doktorla gorus daha ileri ki haftalarda bile oluyor doktorlar progestan iğne veriyorlar merak etme
hamilelikyolculugum Glc_8 progestan fitil vermişti doktor bana. Tuvalete gittiğimde peçetede lekelenme görmüştüm. 5 gün kullandım ve geçti. Sizin de en kısa sürede geçer umarım geçmiş olsun :(
ayseyilmaz96 Glc_8 kahverengi ise korkma bende de olmuştu yerleşme akıntısı dedi progestan verdi düşük önleyici doktor bana dedi kırmızı kan gormedikce korkma
Bukiiiiiiii Glc_8 bendede 2 gundur vardi orogestan verdi doktor azaldi biraz sabah aksam iciyirum dinlen bol bol su ic yat uzan kuzum
Havinveannesi Bizde 8+4 olduk benimde iki gün önce lekenlenmem oldu çok açık kahverengi. Doktor baktı herşey normal dedi. Progestan verdi kullanıyorum şimdi ama hala çok tedirginim 😢
Glc_8 Çok teşekkür ederim 🙏 şuan kasik ağrılarım var porogeston içiyorum bol bol uyuyorum 🤗 inşallah her birimiz sağ salim sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🤲
Theia İnsallah bi sorununuz kalmamıstır. Bende de 6+2 de bi basladı. Hep lekelenme,kanama sorunu yasadım. 13.haftada bitti cok sükür insallah daha da gelmez🤲🏻🧿