1999luanne https://imgyukle.com/i/ocTzSb Kızlar heryerde satılan perde mıknatısları tutmuyor mıknatısı kuvvetli olan ürün lazım varmi bildiğiniz perde mıknatısı? Veya kuvvetli mıknatıs bulabiliirmiyim yetersiz gelenlerinkine takılıyorsa ona takarım
1999luanne arzm28 mıknatısı nasıl kuvvetlimi diğerleri bnm tülleri tutmuyor ya tül almam lazım yada mıknatısı daha güçlü olan perde tutacağı. Ama tülleri o kadar pahalıya aldım ki kısa tül diktirmeye para vermek istemiyorum çünkü iki cam var odada 😑😑
arzm28 1999luanne cnm benmki harika tutuyor hatta ben tülde degl fon perde de kullanyrm ki perde blirsn kalindir baya da kalin fon perdem 1 sene oldu benm alali
1999luanne arzm28 perdeciler başka çare olmadığını söylüyor cnm.camin önünde soba var o yüzden anca kısa tül diktirip yazlık kışlık diye kullanısn uzun olanlari diyorlar
Ebrarliya 1999luanne canim onlarin miknatisi ters yapistirmislardir esim soktu duzeltti aklinda olsun sokulucek gibiyse esinden yardim al belki sninde halllolur
Ebrarliya 1999luanne canim esim bakti anladi itiyor birbirlerini onlari duzelt orta kismi ayni kutup gelmistir tek tarafini cevir yeter zit kutup olmasi lazim itenleri ayir