Ezgis54 Kızlar merhabalar ben ana kucağı almak istiyorum daha bu asagi yukarı sallanandan ziyade beşik gibi sağa sola sallananlardan o model ne diye geçiyor ya da siz hangisini tercih ettiniz ? Yardımcı olur musunuz
SayeMom Ezgis54 bende surda bekliyim 40 gün kaldı doguma hala alamadım bisey hamak besikler yada ev tipi ana kucakları tercih ediliuor genelde aklım bundan yana bakalım https://ty.gl/og9auz2x8k
Bernako Ezgis54 baby plus var elektrikli 1700 tl falan kendiliğinden sallanıyor. Ben titreşimli tercih edicem 10 kg kadar kullanacak okadar vermek istemedim Açıkcası
Ezgis54 SayeMom benim üst komşumun bebeği de böyle hamak almis ama bebek durmamış ana kucaginda durmuş. Her bebek farklıdır tabi bende yeni gebeyim ama fiyatlar artmadan bu tür şeyleri almak istiyorum
Gecegunesi Ezgis54 otomatik olanlardan joie serina aldım normalde 2000 tl letgodan tertemiz 650 tl ye aldım baya kullanışlı duruyor sağa sola öne arkaya sallanıyor ve titreşimide var doğa sesleri vs de var işimize yarayacak gibi duruyor ben çok sevdim
Ezgis54 Gecegunesi evet letgo ve dolaptanda bakıyorum önemli olan işlevi zaten saga sola sallansin istiyorum beşik gibi sizinkini arastiracagim tssekkurler 🌸