Denizbetul EdaDoruk yok canım göstermemişti o zaman kendisi de demişti bebeğin daha küçük plesantayı pipi sanabiliyoruz bu haftalarda ben cinsiyeti 16 haftadan önce söyleme taraftarı değilim demişti ama biz merak edip sormuştuk
EzgiKizilates Mrvbdk benim de öyle hala eliyle kapatıyor doktorlar büyük ihtimal kız diyor ama net göremediler o nedenle sordum 21. Haftaya girdim
Bebegmibkliyrm acelyamom ayneeen canim bendede ayni seyler oldu pipi vardi bende gordum. Simdi 18 haftalik olduk dun gittim kiz ddi bacak arasinda bu defa bisy yoktu. Kafam karisti hangisine inancam ben
EzgiKuloluOynak Sulemrahkuzey bebek erkekse 10 12 haftada belli oluyor diyolar kız geç belli oluyormuş ama yine de tekrar git emin olsunlar
Mrvbdk EzgiKizilates alısveriş yapma canım dedilerki erkek olsa gösterr falan. Ama bak 31 haftalıkken öğrendm
Harunnisa acelyamom bana doktor erkege benziyor ama kordonda olabilir dedi plesentayi pipi zannedemez ama kordonu zannedebilir veya parmagini da görmüş olabilir erkekte yanilma daha cok oluyor
Harunnisa Mrvbdk vallahi dayimin cocugunada 9 ay kiz dediler pembe battaniye ve pembe kiyafetlerle erkek bebek geldi yanilabiliyorlar
Mrvbdk Harunnisa maşallahhh . Ben artık 3. Yaparsam diyorum hc alısvers yapmam diğerlernn küçüklkleryle byüsün cinsyeti.bile yanılırken ne alaıym :)