Zehra9616 Minnakhayaller tam ortadaysa erkek yandaysa herhangi bi yerde kiz cnm benim totemim baya herkeste tuttu umuyorumki sendede tutar 🙂
NeseA FDM220 can benim ilk oğlumun göbeği yukarı doğru arkası oğlan oldu ortanci oğlumun aşağa doğru kızım oldu şimdi kızımın yukarı doğru erkek mi yani🤔
Minnakhayaller NeseA canım benimki masıl aşağımı yıkarı mı bakarmısın https://resimyukle.io/r/CjXWfk2WlE
Xxz Babysharkdutdutdut benim kızımın tepesindeki oyuntu tam ortada saçlarının en altı da kuyruklar sola sağa doğru yonlenmis aşağı doğru percemde var yuvarlananlarda nolcak 😀🤭
EsilaMiracAyazEren_Moms Babysharkdutdutdut onu bilmiyorum ama bana da eşimin babannesi mızım doğduğunda burnunda mavilik var arkasından erkek gelicek dedi gerçekten kızım 7 aylıkken oğluma hamile kaldım 😂
Babysharkdutdutdut EsilaMiracAyazEren_Moms onu bende duydum ama oğlumun burnunun üzerinde de mir damar var bana da komşum arkası kız dedi çoğu hurafe işte ya kız ya erkek ikisinden biri tutunca insanin inanası geliyo
Xxz Babysharkdutdutdut hadi bakalım tutarsa yazarım 😀tepede ortada sağa doğru virgül gibi yapmış ortada ama yani
NeseA Minnakhayaller canım bence bunun arkası kız çünkü ortanci oğlumun öyle kızım oldu yinede Rabbim bilir
NeseA Minnakhayaller göbek için demiyorlar onu ortada saç kıvrımı olması lazım yandaysa kız diyorlar. Benim oğlumun saç kıvrımı tam orda da değil arkası kız oldu