Deniz14 Doktor kız bebeğe daha çok benziyor ama kesin diyemiyorum dedi değişen var mı artık ciciler almak istiyorum 🙈
Tahsey Deniz14 % de kaç dedi doktor baş 16+4 de %80 erkek dedi geçen gün gittik pipisi %100 dedi çünkü
BurcuYlmaz Deniz14 benim on yedi de erkek dediler sonra ayrıntılıda yirminci haftada kız dediler ve sonrasında hep erkek dediler canm sen düşün 🙃
YelizAlkan Deniz14 bir arkadaşım ikiz bebeklere hamileydi biri kız biri erkek demişti doktor geçenlerde doğuö yaptı ikiside erkek çıktı 🙂
Tahsey Deniz14 Him hayırlısı olsun canım kız olsun erkek olsun farketmez yani erken alışveriş yapma derim 😀
Deniz14 BurcuYlmaz ay insan neye inanıcağına şaşırıyo oğlum mu desem kızım mı desem 🤦🏼♀️ Bebişin de psikolojisi bozulucak diye korkuyorum 😂🙈
BurcuYlmaz Aynen canım sorma hala acabalarla doğuma gircem bir ay sonra erkek bebek hazırlıkları yaptım bakalım 🤔
aysegul1414 Deniz14 yıldırım bey mi soyledi canım kız dediği için daha değişebilir kesin netlesmesini bekle istersen 😊
Deniz14 aysegul1414 evet yıldırım bey dedi kesin değil ama kız bebeğe benziyor dedi detaylı ultrasonda görürüz inşallah net bir şekilde