ilkbaharr Kızlar Kartal devlet hastanesinde veya Ümraniye devlette doğum yapan varmı aranızda? Son günlerim normalde Balıkesirde oturuyorum acil durumdan dolayı İstanbul’a geldik. Hangi hastaneyi seçmeliyim karar veremedim.
Anil_Aras35 ilkbaharr gidebilecek durumun varsa zeynep kamili öneririm eğer uzak kalıyorsa eğitim araştırmaları öneririm. Daha detaylı ilgileniyolar bebek ve anneyle.
571632BB ilkbaharr Komşum orda doğum yaptı sezeryan oldu memnun kalmış özellere çok zam geldiği için bende oraya gidiyorum şimdilik memnunum doğum martta inşallah iyi geçer
ilkbaharr Anil_Aras35 evet Zeynep Kamile de yakınım sonradan oraya içim ısındı oraya giderim büyük ihtimalle
Anil_Aras35 ilkbaharr evet odaları felan gayet güzel 2 kişilik ama her türlü imkan var. Ben 2 doğumumu da orada yaptım o zaman eski hastane vardı. Şimdiki hali çok daha iyi. Benim en çok güvendiğim doğum hastanesi diyebilirim. Anne bebek ilgisi çok iyi. Kolay bir doğum diliyorum size sağ salim kavuşun birbirinize 😊😇
ilkbaharr Anil_Aras35 Allah razı olsun canım içim daha da rahatladı Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin