Hilalk Kubraozemir27 Sonuçta doktor hamile olduğunuzu biliyordur size ve bebeğe zarar vericek ilaç vermez hamileykende kullanılabilen ilaçlar var
deletedmom6295 Kubraozemir27 guatrda ilaç değil hormon takviyesi alıyorsunuz bebeğe bir zararı yok. kullanmazsanız anomalilere sebep olacağından ilacınızı aksatmadan almanız gerekiyor
deletedmom321 Kubraozemir27 deletedmom6295 tamamen doğru. Hormonun hiçbir zararı YÖK aksine faydası var bir süreye kadar Bebek kendi üretemiyor zaten sizden kullanıyor ve omurilik, beyin gelişimi için tiroid çok önemli. Aksatmadan kullanmaya başlayın bir an önce ilacı. Geçmiş olsun
FahriyeztrkYcel Kubraozemir27 7.haftamdan beri kullanıyorum ilaç hatta suan 100 mg a yükseldi doğumuma da 1 ay kaldı bebeğimde çok iyi şükürler olsun,içmemen daha riskli hormon takviyesi ilaç gibi düşünme .
Senzeliha Kubraozemir27 hayır vermiyor bendede hamimeligimde öğrendim gizli mi bilmiyorum ama. Hapını düzenli icersen aydan aya kontrollerini düzenli yaptırır san bir sıkıntı olmaz
FahriyeztrkYcel deletedmom321 şöyle diyim ilk 6 ya yakındı 75 mg başladık sonra 1.60 lara indi ,geçen ay birden 2,5 oldu doktorlarda hamilelerde 2,5 altında istiyor sonra 100 mg a geçtik
deletedmom321 FahriyeztrkYcel allah allah değişik olmuş benim 14 çıktı 50 mg başladım şimdi 2-3 arası dolaşıyor. Değiştirmedik ölçüyü de